birprensesvebirprensannesi tarcinli_kurabiye Nasip olmadı canım benim Rabbimin yanında bekliyor kaybettim 32. Haftamda
mrv_b birprensesvebirprensannesi hareketleri çok fazla gibi bi de alttan vuruyor vajinaya baskısı var bişey olacak diye korkuyorum valla. ilk gebeliğim normal belki de bu durum bilmiyorum ama uyku uyutmuyor 😩
birprensesvebirprensannesi mrv_b Ohooo şimdiden uyutmuyorsa ileride fena olur bu 🤭 Korkulacak bir durum yok canım hareket hissetmen çok iyi bişey hissetmezsen kork 🙏
ebrarecem mrv_b gayet normal doktora sordum ben kafası yukarda olduğu için alt tarafta ayakları var tekme atıyor dedi içiniz rahat olsun.
birprensesvebirprensannesi derinsart Maşallah maşallah 🥰 Benimki de şimdiden ultrasonda çikolata yemememe rağmen durmuyor çok şükür 🤲
derinsart birprensesvebirprensannesi masallah cok sükür hareketli olsunlarda 😃hanımın uyumasini bekliyorum uyursa uyucagm 😂ama cok güzel bir his Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🐣
remkocc birprensesvebirprensannesi kızı yaşamadım ama oğluşum 39+6oldu hala azalma yok hareketlerinde karnım yırtılıp cikicak sanıyorum 😁😁😁
minisinannesiiii birprensesvebirprensannesi kız bebeği bilmiyorum ama her sabah ezaninda kıpır kıpır oğlum sabaha kadar uyumuyo heralde ya da namaza kalkiyo 😀
burcumelis Benimde ilki kızdı bu kadar hareketli değildi bu erkek 31 haftalık olduk cok hareketli hatta suan bile gece tuvalete kalkarım illa hareket eder ne zaman uyuyo bende anlamıyorum😁😁