• Sağlık
  • Burda bi arkadas vardı onu taniyan varmı lutfen cok acil

Cansu_k evet sezeryan oldu size bisey desem belki inanmasnz bn nf hastalığının ciddiyetini kizimdan sonra ögrendim ben hep nf1 iyi huylu kitleydi alindi bitti dedim doktoruma söz etmedim bile genel anestezili oldu doğum ama doğumdan bi çıktım ayagim iki katina cikti sonra küçüldü ama eskisi kadar küçük degil mandalina kadar😔😔

Nisannasell hayır yok gerçekten mi, ben hamilelikten beri açıp bakamıyorum. Eşime bile bu durumu söyledim bilmiyor.. Doktorum biliyor ama

Cansu_k hamilelikte az cikti dogumdan sonra baya büyüme yaptı tek ayagim neyseki sen hangi sehirde yasiyorsun

Cansu_k istanbulda oturuyorum bnde ya ben belden uyusturmali olayindan cok korkuyorum heycan yaparim die genel istedim

Nisannasell bende korkuyorum ama doktorum ayağımı engel görmezse istiyorum bir şey olmaz demişti başta ama tekrar soracağım 🙏

Cansu_k benimde yumuşak baya normalde baya bi şişlik var ama dedigin gibi ayakta kalinca daha cok şişiyor

Cansu_k alırım o zaman canım bnim dedigim ilac tümörü küçültüyormus yada tamamen yok ediyormus ama fiyati dudak ucuklatiyo 160 bin küsür 😔😔

Nisannasell yuh gerçekten, bunca zaman herhangi bir tedavi veya engelleme çıkmamis bir çok hastalık var.. Bulunanların fiyatını karşılamak imkansız