Kizlar burda bi arkadas vardi adi 4535 onu taniyan varmi bende cok nadir görülen bi hastalik var ondada vardı simdi kizimda genetik tahlil sonucu hastalik cikti ona ulasmam lazim nolur yardımci olun bana 😥😥
Burda bi arkadas vardı onu taniyan varmı lutfen cok acil
🥺🥺🥺
😥😥😥😥
- Düzenlendi
Nisannasell ismini hatırlıyırsanız @ işareti koyarak yazın ona iletiliyor @4535_ bu kişi olabilir mi.?
Aynen o nasil ulasicagimi bilemedim en son cevap verdigi posta baktim cok uzun zaman olmus cok çaresizim 😥😥
@4535_ nolur gör yazdığımı 😑
Nisannasell ben tanimiyorum ama happy mom kullanmissa belki happy kidse gecmistir indirip ordan aratin isterseniz belki bulursunuz
😑😑😑
Üstte kalsın
..
….
Nisannasell kiyamam ya ne hastaligi rabbim sifa versin😔 yavrunada
.. Üstte kalsın. Allah yardımcın olsun canım
OzgeSahin2 nöröfibrom 1die bi hastalik ☹☹
ogretmenanne16 allah razı olsun
Nisannasell ben tanımıyorum kendisini postunuz üstte kalsın rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Nisannasell hastalik ismini aratin arama kisminda? Ordan ismini bulursunuz
Nisannasell öncelikle geçmiş olsun. Nörofibromatozis tip 1 genetik geçişli bir hastalık. Anne veya babadan gele 17. Kromozomdaki mutasyondan kaynaklanıyor. İskelet sisteminde deformitelere , ciltte lezyonlara, beyinde özellikle görme ve işitme ile ilgili sinirlerde tutulum yapabiliyor. Her hastada farklı yerler tutulabilir. Hipertansiyona yol açabilir. Bu nedenle özellikle ailede varsa bu hastalık çocuklarında sıkı takiplete olmaları gerekiyor çıkabilecek semptomlar açısından. Bebeğiniz iyi seyreder umarım. 🙏🏼 Geçmiş olsun tekrardan 🙏🏼
Kizimveoglumm allah razı olsun ☹☹