begumserdar93 Minemine hastalığımın üzerinden 7 gün geçmişti hemen erken gebelik test yaptım çift çizgi çıktı dün hemen kan verdim 2306 değerim çıktı 5 haftalık diye düşündüm bugün doktora gittim ultrasonla bakıp 4 haftalık dedi 🥰🥰 sol tarafımda 3 buçuk cm miyom var ama rahminden uzakta sıkıntı yaratmaz ama hareketlerine dikkat et dedi bir ton test istedi yaptıracağım bir hafta sonra tekrar gideceğim ☺️☺️🙏♥️
Cemileo begumserdar93 merhaba , bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama hala alışamadım seninle aynı duyguları yaşıyoruz diye yazmak istedim, hiç alışamayackmışım gibi geliyor:/
Nes_35 Canım ben reglimden 5 gün önce yaptım testi diğer çizgi pembe gibiydi belli belirsiz ama 3,5 haftalık hamileymişim o zaman ;) sonra hemen beta hcg yaptırdım kanda çıktı.kesin sonuç kan tahlili inşallah çıkar canım rabbim isteyen herkese versin🥰🧿🤰🍀
Mizgin2020 Aslihan2 ben yöneticilerin hepsinin gebe olduğunu düşünüyordum yanlis anlama bizim gibi gebe kalmayı isteyen yöneticilerde varmis 🥰🥰🥰🤗🤗
ZeynepDK Benim betam 0.100 çıktı adetim iki gün gecikti geç döllenme ihtimalim olabilirmi rahimde kalınlaşma var dedi doktor
Yagmur1907 ZeynepDK betana bir hafta sonra tekrar baktır her 2 güne 2 kat artması gerekiyor ☺️ İnşallah hamilesindir canım ☺️☺️
Gozde9120 ZeynepDK olabilir kesinlikle benim öyle oldu adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikince normal testten aldım yaptim baktım hamileyim daha kesemi bile görmedik geç döllenme
1merven Son 7 sıfır belirti 😏 bu ay da umutsuz vaka gibi hissediyorum insAllah hakkimiz da hayirlisi olur ♥️🦋
Gulsah8619 Nurkose03 regl tarihini 1 hafta geçince kan testi yaptır canım, ben öyle yaptırdım net öğrendik🙏🏻
1merven Nurkose03 Bende Hicbisey yok ya zaten sadece catlamayi degerlendirebildim umudum da cok yok ama yine de Allah bilir 😍
Fatma5516 Cemileo merhabalar bende 4 gün önce öğrendim hala şoktayım önce Allah sonra femera ilaç sayesnde hamile kaldm psikolojik olark çöktüm resmen sanki alışamıyorm yada hep birşey olckmş gbi hissediyorum.. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
begumserdar93 Cemileo aynı duygudayız demek :( alışamıyorum o kadar değişik ki şükür ediyorum bir yandan da zamanı mı diye düşünüyorum bir yandan vücudumda minik değişiklik görüyorum sinirlerim bozuluyor yalnız kalmak istemiyorum bu sıralar çünkü hemen kurmaya başlıyorum kafamda inşallah toparlanırız 🙏 eşimde bu Halime çok üzülüyor belli edemiyor ama karmakarışık hissediyorum 🤦🏻♀️
Elifff25 Nurkose03 açıkcası ilk defa bu ay olmaz dediklerimden çünkü göbek çektirmiştim, clife alıp kullandım ama bi sakatlık geçirdim rönntgen ve mr a bi kaç kez girdim o yüzden☹️