Mizgin2020 Nurkose03 son 12 😂 benim şafak daha çok gerçi hiç ümidim yok ama sizleri görünce yazaym diyorum 😂
Ayfer2525 emretuba benimde son 8 inşallah olmam bu ay umutluyum inşallah hamileyimdir❤🤲rabbim anne olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🤲❤
Gizemnursu Mizgin2020 ümitsiz olma canım ben gebeyim şuan daha yeni 5+6 haftalık öyle okuyunca yazayım dedim bende hamile olmam imkansız bu ay dediğimde hamile olduğumu öğrendim ☺️
Sevalkaradag FZehraColak geçen ay bende ovülasyon testi aldım göstermedi onun yüzünden yumurtlamayı kaçırmışım🙈 bu ay yumurtlama aralığının tamamını değerlendirdim Allah’ın izniyle şu an 1 hafta adet gecikmesi kanda hcg pozitif ✌️
Mizgin2020 Gizemnursu imkansız gibi bakıyorum artık 14 ay hep ümitle bekledim de şuan hamile değilim diye düşünüyorum yani elimde değil artık sen ne kadar denemeden sonra oldu canım
Gizemnursu Gizemnursu Mizgin2020 benim 2. Denemem de oldu ama ben yumurtlama günümde olsun ona yakın bı zamanda ilişki olmadığını düşünüyordum Rabbim verecek zamanı bilir sabır et
Bsr2222 Gizemnursu merhaba benimde 5+1 oldu 4+4 te kese var ama bebel daha oluşmamış 10 gün sonra görebiliriz dedi sizin gözüktümü acaba sormak istedim😊
Duruaslan Gizemnursu bende regl 7 gün geçti ama resmen hamilelik belirtisi yaşıyordum koku hasssiyeti iştahsızlık göğüs ve kasık ağrılarım çoğalmıştı regl dönemimde bunlar oluyordu normalde ama geçti ve olmadım evde test yaptım net iki tane çizgi ertesi gün hastaneye gittim 4 haftalık olduğumu öğrendim kalp atışını az da olsa duydum😍 şimdi 36. haftadayım 😊
begumserdar93 Dün öğrendiğim bir mucize oldu ♥️ 4 haftalık hamileymişim ama çok korkuyorum kızlar psikolojim altüst oldu bir gün içinde ama allahım hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu 🙏🙏 hepiniz mükemmel anne olacaksınız Allah’ın izniyle ♥️🙏
Nurssss begumserdar93 korkma güzel düşün güzel olsun dualarım tum hamilelerle allah kucagımıza almayı nasıp etsin
begumserdar93 Minemine hastalığımın üzerinden 7 gün geçmişti hemen erken gebelik test yaptım çift çizgi çıktı dün hemen kan verdim 2306 değerim çıktı 5 haftalık diye düşündüm bugün doktora gittim ultrasonla bakıp 4 haftalık dedi 🥰🥰 sol tarafımda 3 buçuk cm miyom var ama rahminden uzakta sıkıntı yaratmaz ama hareketlerine dikkat et dedi bir ton test istedi yaptıracağım bir hafta sonra tekrar gideceğim ☺️☺️🙏♥️