Mizgin2020 Gizemnursu imkansız gibi bakıyorum artık 14 ay hep ümitle bekledim de şuan hamile değilim diye düşünüyorum yani elimde değil artık sen ne kadar denemeden sonra oldu canım
Gizemnursu Gizemnursu Mizgin2020 benim 2. Denemem de oldu ama ben yumurtlama günümde olsun ona yakın bı zamanda ilişki olmadığını düşünüyordum Rabbim verecek zamanı bilir sabır et
Prensmmmm Mizgin2020 canım bi folic asit var doktorum bana verdi yumurta çatlatıp hamile kalınıyormjş bende 5 aydır korunmuyordum onu içtim bu ay hamile olduğumu öğrendim doktorun bahaetmedimi
Mizgin2020 Aslihan2 ben yöneticilerin hepsinin gebe olduğunu düşünüyordum yanlis anlama bizim gibi gebe kalmayı isteyen yöneticilerde varmis 🥰🥰🥰🤗🤗
Elifkylc Mucizebebegimm123 predictor early test yaptım 5 gün kala ikinci çizgi silik çıktı ama bilemiyorum ağrılarım var kasık batması adeti beklicem en iyisi
Nurkose03 Elifkylc ya benim de öyle çok özür dileyerek söylüyorum sanki ıkınınca hapşurunca felan rahmim ağrıyor. Batma oluyor
Elifkylc Nurkose03 benim adete yakında ağrılarım olur vulva ağrısı ama bilemiyorum inşallah hamileyizdir❤️❤️
Esraaaaa2 Benim de son 21 soğan suyu içtim bu ay inşallah olur ümitliyim yumurtlama gününü bekliyorum
blueberyy00 Love_baby bu günü saymadım ben bir gün öndesin sen bu gün geçti sayma takipte olalım inşallah güzel haberler alırız
Tugbapak82- Nurkose03 son 20 gün 😄 daha çok var devam ediyorum çalışmalara inşallah adet olmam hamile kalırım dua edin 🤲