Aslihan2 HEY03D 😂bende öyle bebek görünce bebek istiyorum uyumadiklarinda agladiklarinda aslında iyim böyle diyorum
Aslihan2 NE02 😂 maalesef hep o hikayelerde görülen kısmı kadar degil 😂 bazende olsun bebiktolara değer diyorum aman daha anne olmadan hormonlarımız karmakarışık 😆
NE02 Aslihan2 zaten hikayede tatlı tatlı gördükçe çocuk istemeye başladım 😅😅 rabbim istediğimize pişman etmesin ömür boyu 🤲🏻 Hayırlı salih bi evlat nasip etsin hepimize
Bsrskr1 ipekylmaz hamileyimmmmm çift çizgiyi gördüm hemen kan testi vermeye gittim özele onunda sonucu çıktı pozitif 😍😍😍😍
Bsrskr1 12beyazgolge ya test yaptım çift çizgi kan da sadece pozitif mi negatif mi diye baktı o kadar pozitif çıktı pazartesi giderim kontrole yine kan aldırırım
12beyazgolge Bsrskr1 sizin adiniza cok sevindim Insallah hayirla brtanizin arttigini kesenizi kalp atisini ve en son digumunu gorursunuz
Cansu_93 Selam kızlar konuyla alakasız ama 🙈 bir iki diş problemim var şimdi hamile olabilme ihtimalide var sizce ne yapmaliyim ? Bir iki dolgu yaptirmamda bu süreçte bi sakınca var mi sizce
Ayceycev Cansu_93 benim gittiğim dişçi ilk 3 ay diş yaptırmak riskli ama 4.5.6. Ay riskli değil demişti. Ben yine de hamilelik düşünmeden önce yaptırdım ne olur ne olmaz diye