Ayperi_zelal Bsrskr1 benimde aynı şekilde bugün sözde reglimin 1. Günü bütün belirtiler var şuan varsa inşallah vardır 4 haftalık gözüküyor test yapsak çıkarmı bir bilgin varsa bana yazarmisin canım
Bsr2222 Ayperi_zelal canım benimde 2 gününde gittm kan tahlilinde beta hcg değeri 1673 çıktı 4+4 tüm geçtiğimiz pazartesi öğrendiğimde bence kesin çıkar
Akrepbebek PurpleTail Ayy hadi hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🥰 çok heyecanlıyım ya acaba yarın sabah test yapsam mı bilemiyorum yarın adet günüm 😂
Nurssss begumserdar93 korkma güzel düşün güzel olsun dualarım tum hamilelerle allah kucagımıza almayı nasıp etsin
PurpleTail Akrepbebek bence yapın pozitifse görünür:) sabah ilk idrar ile yapın ama.ben çok sabırsıZdım valla dayanamadım ..Şimdi de doktor kontrolü için sabırsızlanıyorum ☺️
PurpleTail Akrepbebek evet ki ben normalde çok su içen bir tip değilimdir:) bir de en erken belirti göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı adet dönemindeki gibi değil ama daha çok :) zaten o yüzden dedim kendine yap bi test rahatla nedir bu durum öğren☺️
Semaonur23 Arkadaslar acil cevb verin korkuyorum adet olmadım kaç gündür şimdi açık kahverengi lekelenmem geldi cok korkuyorum, 😪
12beyazgolge 221120 ne yaptiniz testi tekrarladinizmo yada elinozde varsa bi ovu yaparmisiniz silik cizgiye karsilik koyu cikayacktir:)
Akrepbebek PurpleTail ben de çok fazla idrara çıkma yok. Ama göğüsler de aynı şekil ve mavi damarlar belirginleşmiş. En önemli belirti yüzümde bir parlaklık var annemlerle görüntülü konuştuğumda fark ettiler . Ilk hamileligimde de böyleydi.. Eger yarın adet olmazsam Pazartesi günü yapacam inş. Inş bende hamileyimdir. Dua eder mısın bana da 🥰
Kubra_1234 Meis aynı şekilde benim de 8 haftalık iken kalbi atmıyor Dü insan korkuyor hamile kalsa bile sevinmeye korkuyor yine aynı şey olur mu acaba diye
Meis Kubra_1234 aynen canım bir de insan sadece kendi başına böyle bir şeyin geldiğini sanarak tedirgin olup daha da üzülüyor dediğin gibi hala korkuyorum ya aynı şeyi tekrar yaşarsak diye 😓 rabbim kimseye yaşatmasın isteyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin