Deryaaa1 221120 benim de 6 gün kaldı. Belirtim yok hiç ama allahtan umut kesilmez😂 yumurtlamanızn üstünden kaç gün geçti?
Bsrskr1 Deryaaa1 15-20 gün geçmiştir sanırım ya ovulasyon testi de yaptım bende piko var ama herseyim düzenli adetim falan günü gününe olurdum ilk defa geçti
221120 Deryaaa1 çıkar inşallah ya, benimde adet belirtilerim hiç başlamadı normalde 1 hafta öncesinden başlardı
Aslihan2 HEY03D umutsuzluğa kapılma daha yeni deniyormussun bak ☺ benim 2 kaybım var bir suru ilaç kullanıyorum pcos görünümü var benim daha zor ama yinede umutsuz olmak yok başarıcaz 😊
Bsr2222 Gizemnursu merhaba benimde 5+1 oldu 4+4 te kese var ama bebel daha oluşmamış 10 gün sonra görebiliriz dedi sizin gözüktümü acaba sormak istedim😊
NE02 Mizgin2020 bu ay olmazsa bende çektirecem tüplerimin tıkalı olma ihtimali sürekli aklımda 🥺 sende gecikme canım onun etkisi büyükmüş hamile kalmakta
HEY03D Aslihan2 inşallah yaa çok istiyorum olmayınca da ne bileyim Yeğenim var 7 aylık😍 görünce bebek canım çekiyor 😅 beklemek çok zor işte 😇 sabır 😇
Bsrskr1 ipekylmaz hamileyimmmmm çift çizgiyi gördüm hemen kan testi vermeye gittim özele onunda sonucu çıktı pozitif 😍😍😍😍
Aslihan2 HEY03D 😂bende öyle bebek görünce bebek istiyorum uyumadiklarinda agladiklarinda aslında iyim böyle diyorum