1Zeynebin_annesi Yldz3 allahım şifa versin inşallah tez zamanda kucağına alırsın tövbe et bol bol dua et 🤲🤲
Yldz3 baby3_ Allah razı olsun canım oksijen gitmedi dediler öyle korkuyorum ki 😪 içim yanıyor ne haber ver ne ses ben yozgattayım o Ankara’da
Cerla Yldz3 allahım yardımcın olsun sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Yldz3 Cerla Allah razı olsun kardeşlerim hepinizden dualarınız için sağolun Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın
Yldz3 Gamzeakd Allah razı olsun kardeşim oksijen gitmemiş kanda çok az olmuş bir şey olmaz dimi 😪 kimse bir şey söylemiyor öyle zor ki
Gamzeakd Yldz3 olmaz korkma onlar bizden daha güçlü toparlıyolar hemen .. kendini sıkma insanın elinde değil annelik çok zor duygusal olarak ama kavuşunca hepsini unutuyosun merak etme 🥰
Minikkusum_ Yldz3 Allah size bagislasin insallah şafi ismiyle sifa versin tez zamanda kucaginiza alirsiniz insallah 🤲🤲💕💕💕
baby3_ Yldz3 olsun kuzum sen dinlen en azından başında baba var sen kendini toparlamaya çalış . Gelince sana ihtiyacı olacak
Yldz3 baby3_ sağ Salim gelsin de beklerim yeter ki gelsin sağ Salim beynine oksijen gitmemiş hasar diyorlar bir şeyler diyorlar içim içimi yiyor 😪
Yldz3 Gamzeakd beyinde hasar falan diyorlar çok korkuyorum canım çok canım yanıyor sabahtan beri ölü gibiyim 😪
Tunar Yldz3 canim cok kotu oldum ayetel kursi oku ihlas felek mas surelerini lutfen bende okuyacam sizin icin haber edersiniz mutlaka
Yldz3 Tunar Allah razı olsun 😪 beyine oksijen gitmemiş çok korkuyorum kalıcı hasarlar diyorlar riskli diyorlar yani net bir şey demiyor oladabşlir olmayadabilşr siz büyüdükçe gözlemleyeceksiniz dediler 😪
Lifebaby Yldz3 Allahım acil şifalar versin insallah en kısa zamanda bebeğin saglıgına, sende bebeğine kavuşursun 🙏🏻🙏🏻