sevdegnky Ayse-2 lierac kullanıyorum bir de homemade aroma terapinin tamamen doğl çatlak önleyici yağını kullanıyorum 🥰
Burcag sevdegnky lierac kokusu rahatsız ediyor mu sizi azıcık bi kimyasal kokusu var gibi geliyor bana pek sevemedim
sevdegnky Selinda 3. Ayda başladım ben doktorum başlayabilirsin dedi. Çünkü direkr büyüdükten sonra değil de öncesinde başlamak daha etkilş oluyor. Gerilmeler nem dengesiyle oluyor😊
Prenses21 Emeldikici nasil kullaniyosun canim sabah aksammi bide kacinci haftanda basladin bn de kullanmak istiyorum olmamasi icin 11. Haftamdayim
Emeldikici Prenses21 canım bir gün yağ kullanıyorum bir gün vazelin kullanıyorum bazen karnım karşınıyor gibi oluyor hemen gidip vazelin sürüyorum. Ben 14-15. Haftalarımda kullanmaya başladım
Hamucera Ayse-2 Doğal gitmeye çalışıyoruz hep. bade natural bebek yağını duşlardan sonra kullanıyorum bazen de hindistan cevizi yağı. İncia aldım her gece yatmadan karın bölgeme onu de uyguluyorum bakalım daha 23 haftalığız. 30 dan sonra etkisini göreceğiz 😊
derinsart Ayse-2 bio oille başladim sindi incia kullaniyorum organikmis🤷🏼♀️henüz catlamam yok 27. haftadayim ama sanirim olursa da sonlara dogru oluormus bakalm görcez
Ophelia3437 Ayse-2 normalde kilo alımından dolayı bile çatlardım suan hiç yok 29. Haftadayım.tatlı badem yagı kullanıyorum sabah akşam
Zddmzdmr Badem, susam, kakao ve kayısı yağını aktardan alıp karıştırdım ve birde Hindistan cevizi yağı aldım. Bir gün karışım bir gün Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Şimdilik hiç çatlağım yok, 15+3
Gzdsrm Ccff3435 aynen canim bizde edremitteyiz benimde annem yapio o yuzden icim cok rahat kullaniyorum sende kullan edremitteki doktor tavsiyesi 😂
KayBus Ayse-2 hindistan cevizi yağı vazelin ve bebek yağı kullanıyorum. 21. Haftaya giricez karnım değil ama göğüs kenarlarımda minik 3er çizgi olurştu bile. Malesef biraz genetik ne yaparsak yapalım vücut çaltlayacaksa çatlıyor işte ve ben 5. Haftada başlamıştım sürmeye
Dilseb1509 Ayse-2 dokturum bana tatlı badem yağı kullan dedi bide bebek yağı aldım suan 4 aylıgm çatlama yok
ktlu_shyla Arkadaşlar ben procsinden boom butter ve shea butter aldm sabah akşam dönüşümlü olarak kullanıyorum boom butter 7 yağın karışımı aynı zamanda arifoğlunun hindistan cevizi yağını kullanıyorm onu hoşuma gidiyo ondan kullanıyorm😅 tabi çatlak önceki kilo alıp vermemizlede alakalı olan bişey bence şuan için hiç çatlağım yok vucudumu sürekli nemli tutmaya çalışıyorum sabah akşam kullanıyorm yağları ve üçüde soğuk sıkım içinde katkı maddesi yok tavsiye ederim
esindoglar Ayse-2 Ben ilk hamileliğimde Arko Gliserinli krem kullandım. Her gün sürer atletle vücudumu sarardım. Hiç çatlağım olmadı. Şimdi ki hamileliğimde de kullanıyorum.
minnie123 Ayse-2 hindistan cevizi yağı dışında hiçbir şey kullanmıyorum. Kremler kimyasal güvenmiyorum 👎🏻
Esra_80_ Selimegzoglu heryeriniz yağ olmuyor mu 🥰bunj bende duydum diğer bütün kremlerden zeytin yağı en iyisi dşye 🤷♀️
Selimegzoglu Esra_80_ heryerim yağ olmuyor azar azar elime döküyorum yavaş yavaş masaj yaparak sürüyorjm çok iyi geliyor hatta kokusu rahatsız etmiyor zaten emiliyor hemen gazım da olmadı belki de zeytin yağı sayesinde 🙄🤔
Heyecandorukta Tugba_0 Bende kullanmaya başladım onu birkaç haftadır, kokusu kötü ama kendisi etkili 👍🏻😁
Buketkucuk Ayse-2 ben zeytinyağı ve kakao yağlı çatlak kremi kullanıyorum eczaneden aldım 30 tl çok uygun, çok güzel kokuyor, günde 1-2 kez uygulamak yeterliymiş dermaderm markasının