Cellist61 Birde yağ formülde olan ürünleri vücudunuzda kaç dk beklettikten sonra kıyafetlerinizi giyiyorsunuz ? Vıcık vıcık olmayı sevmediğim için yağ süremiyorum da 🙁😩
Selimegzoglu Esra_80_ heryerim yağ olmuyor azar azar elime döküyorum yavaş yavaş masaj yaparak sürüyorjm çok iyi geliyor hatta kokusu rahatsız etmiyor zaten emiliyor hemen gazım da olmadı belki de zeytin yağı sayesinde 🙄🤔
Selimegzoglu Esra_80_ evet karnıma komple sonra göğüslerime komple sürüyorum sen azar azar başka zaten çok iyi geliyor sanki masajdan çıkmış gibi oluyorsun 😊 birde gerçek olmasına dikkat et zeytinyağının
anneasu Ayse-2 ben bir sürü krem aldım çatlak önleyici ama memnun kalmadım nem vermedi. kendim doğal yağlardan karışım yaptım sabah uyanıyorum hala nemliyim 💓 doğal olan her şey bebeğimiz içinde iyi
Poy556141 Ayse-2 cnmnbn nvazelin kullanıyorum çünkü deri saatlerce nemli kaliyo ama yağlar 1 saat sonra kuruyo
istanbul3434 Ayse-2 kakao yagi ve lierac kullandim ama tek basina kakao yagi yetermis. 35. haftada belimin yanlarindan hafif catladim devam eder mi bilmiyorum doguma kadar
Tugba_0 tugbade benim annemdede var çatlak bendede olabilir ama en azından ben elimden geleni yapim ne kadar geç az çatlasa kardır bide günde 1 buçuk litre su içiyorum öyle içtende nemlendiriyorsun vücudu bide 45 dakka yürüyüş ne kadar geç çatlasa kardır😊
tugbade Tugba_0 yürüyüş bende yapiyorum su 2.5 lt içiyorum ama bakacağız umarım olmaz tabi önlem almak önemli enazindan azaltıyor hiç yapmamaktan iyidir aman napalim😁😁🥰
Irmakkk01 Tugba_0 bende hindistan cevizi yağı kullandım 7. Aydan sonra maşallah soy ağacına döndü birazda sanki yapıya göre değişiyor yani ben karnımın o geriliminde ki acıyı bilirim ona tonlarca krem sürsem yine catlardi 😄
Gzdsrm ilaydakck_0 catlagi giderirmi bilmiyorum ama canim yara yanik pisige cok iyi gelio belki iyilesmesini cabuklastirir oncesinde surdugum icin benim catlagim yok daha insallah olmazda
Osmngl ilaydakck_0 ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum tüylenme yapmıyor yüzüme bile kullanıyorum
Osmngl Ayse-2 kızlar kantaron birebir benim ilk hamileliğim ve iç karnım hiç olmadığı için çok şiştim 34 haftalık hamileyim 18 kilo aldım ve bir tane çatlak yok güvenin hatta bebeklere bile kullanılıyor zaten o zeytin yağı hertürlü faydası var
sumeyye8aslan Ayse-2 bio oil kullanıyorum beğeniyorum yüzüme falanda kullanıyom , farmasinin aynısefa balsamini aldım bakalım o nasıl