Kbra23 Tugba_0 37+5im bende hindistan cevizi ya da Badem yağı alıp sürsem faydasını görür müyüm. Bu 9 ay boyunca vazelin nemlendirici sürdüm ve çatlak oluşumu yoktu Ama şu 2 haftadır gözlemlediğim kalça da kırmızı morumsu gibi göbeğimin de altın da aynı şekilde gögüslerim de hafif olmaya başlıyor gibi sanırım yeni oluşuyor denesem ikisinden biri fayda görür müyüm acaba
FatmaNur92 Ayse-2 ben 40. Haftamdayım. Farmasinin Aynı safa balsamını kullanıyorum çok şükür bi çatlama kuruluk kaşıntı vs olmadı🍃
Kbra23 Merveaydinnil 37+5 im bende nemlendirici ve vazelin kullanmama rağmen 2 haftadır gözlemlediğim kalça da kırmızı morumsu gibi göbeğimin de altın da aynı şekilde gögüslerim de hafif olmaya başlıyor gibi sanırım yeni oluşuyor. Hindistan cevizi yağını kullansam faydası olur mu acaba? Yani bi denesem olmaz ise bende Bio oil almayı düşünüyorum Önce hindistan cevizini deneyip. Bide nasıl uyguluyorsunuz Duştan sonra iyice yedirerek mi Yoksa duştan önce mi
Merveaydinnil Kbra23 ben hergun yatmadan once 2 gunde bir dustan sonra kullaniyorum.Hindistan cevizi yaginin olusmis catlaklara pek faydasi olacagini zannetmem ama yenilerinin olusmasini engeller.
Esraguler0404 33 haftamdayim sinoz kullaniyorum. Bastan beri hic catlagim olmadi suanda trendyilda %5o indirim vardi aldim hemen 🤗 ucuz ve etkili diger markalarla bi farki yok Kantron yagi evet cok etkili ama kan dolasimini hizlandirdigi icin suurulen bolgede damar genislemesi kilcal damar catlagi yapabilir bende en kucuk cizik olsun hemen suruyorum cok etkili gercekten
Ocall Hiç bisey kullanmiyordum 32 haftamda catlaklarim oldu bebek karnımın alt bölgesinden yukarıya hiç çıkmadığı için sonunda çatlamaya başladım 😁 ama sorun gibi gelmiyor bana nedense bebegimden bir iz diye hoşuma bile gitti nedense 😍
Senayyalcin DamLaKRNZ Merhaba at kestanesi kremi değil mi söylediğiniz nasıl uyguluyordunuz göğüslere sürüyor muydunuz?
DamLaKRNZ Senayyalcin hayir canm at kestanesi kremi farkli bir krem. bu vucut yagi göbek basen ve goguslere uyguluyorum detayli bilgi istersen instadan yzabilirsin :) damlaakurnazzz
archmom Ayse-2 ben 3 farklı ürün kullanıyorum lierac krem mustela çatlak önleyici yağ kantaron yagı ( özellikle duş sonrası )
bircivcivannesi Ayse-2 bu arada sadece çatlak kremlerine güvenmeyin yeterli su tüketimi de deriyi besleyen, esneten bir şey, çatlak kremine rağmen çatlayanlar genelde suyu fazla tuketmeyenler oluyor buna da dikkat çekeyim istedim
Msd26 Ayse-2 badem yağı ve madecassol krem in çatlakları önlediği bilimsel olarak kanıtlanmıs. Fiyatı baya uygun ama yazdırıladabiliyor
Tugbahanim1 Aydan 6. Aya kadar badem yağı, portakal yağı, zeytinyağı, susam yağı, kantaron yağı vb. Yağların olduğu bir karışım kullandım yine arada kullanmaya devam ediyorum. 6. Ayımdan sonra Mustela Çatlak önleyici krem kullanmaya başladım. Genetik özellikler de çok etkiliyor maalesef bu kadar dikkat etmeme rağmen yine de biraz çatlak oluştu. 7. Aydan önce pek fazla çatlak oluşumu olmuyor arkadaşlar ondan önce çok anlayamazsınız krem yaradı mı yaramadı mı çatlağınız olacak mı olmayacak mı…
NefesDeniz Ayse-2 Hindistan cevizi yağı ve homemade markanın doğal yağ karışımı..hindisan ceviziği yağı vazgeçilmezim🤩 her gün sabah ve akşam karnıma göğüslerime basenlerime belim sürüyorum. Duştan sonra komple vücuuduma sürüyorum süper nemlendiriyor ve bıraktığı pamuksu his çok kalıcı 25.haftamdayım ikiz bebeklerime hamileyim karnım baya baya büyük maşallah hç çatlamam olmadı kesinlikle tavsiye ederim. Tabi bunun yanı sıra çok bol su tüketiyorum bu da oldukça önemli
Sen1meleksin Didem22 16. Haftada başladım canım şuan 34 üz bariz bi tüylenmem olmadı çok şükür tenden tene değişiyor sanırım bi kaç kişi daha demişti
gulsahhdelicayy Ayse-2 ben dalan yogun bakim kremi kullaniyorum . hem uygun hem cok guzel nemlendiriyo cok memnunum
sevdegnky Selinda 3. Ayda başladım ben doktorum başlayabilirsin dedi. Çünkü direkr büyüdükten sonra değil de öncesinde başlamak daha etkilş oluyor. Gerilmeler nem dengesiyle oluyor😊