KNilay htclrsyvz 40+5′iz bizde canım ne gelen var ne giden doktor en basindan beri sen normal yaparsin diyordu ama ne sancım var ne suyumda azalma o yuzden yarin sezeryanla olacak tosbamız 👼🤷🏼
htclrsyvz KNilay benim doktorum da hep normal dedi. Aynı şekilde doğuma yönelik hiçbir belirti yok😂 Karnımda hala yukarıda😂😂 Yarın suni sancıyla normal doğum deneyelim dedi ama bakalım gittiğimizde ne olacak
htclrsyvz Astadavistabeybi Bana da herkes zamanı var daha diyor ama doktorum da 42.haftaya girmek üzeresin bu kadar beklemek iyi değil diyor🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Astadavistabeybi htclrsyvz bebek kakasını yiyebilir canım strese girebilir o sebeple çok bekletmek istemiyorlar bir de artık belirsizce beklemek yoruyor beni
htclrsyvz Astadavistabeybi Kesinlikle haklısınız insan böyle daha çok stres yapıyor ve çocukta gelesi varsa gelmiyor😅
KNilay htclrsyvz hadi hayirlisi olsun i sallah hakkimizda hepimizin sagliklariyla gelsinler artik napalim 🤷🏼🙏👼
Zngn0435 Seyma05 Bu biraz doktora bağlı sanırım. Benim doktorum yapmadı. Doğumda yapıyormuş duruma göre karar verip doğum şeklini planlıyor.
Gbbc htclrsyvz Bende 40+2 oldum ama ne sancı var ne başka bişey doktorum ilişki önerdi merdiven çık dedi plates topu hepsini yaptım 6. Katta oturuyorum hergün 4 defa inip çıkıyorum ama yok yok😂😂😂
Kalbim3 htclrsyvz ilk doğumumda 41+3 ikinciside 41+3 hep geç geldi benim bebişler hiç bir sıkıntım olmadı beklemekle çok şükür sancım gec geliyor şimdi üçüncüye gebeyim 33 haftalığım bari bu zamanında gelsin diye çok dua ediyorum hayrlısıyla 🙃🙃🙃
Merakettiklerim Kalbim3 Ne zaman geldi sanciniz :( bizim de 40+2 oldu ama hiç belirtim yok, açılma da yok
Damladrlr 39+3 deyim birkaç saat önce nişanım geldi düzenli sancılarım var şu an uygulamadan sancı takibi yapıyorum eğer bugün de gelmezse doktorum pazar günü suni sancıyla doğumu başlatacak 😊