asra42 @Damladrlr oh gözünüz aydın sagliklica alin kucağınıza bebeginizi🥰🤲bizlere de dua edin olur mu 40+2 olucam bende doguruyum artik😔
htclrsyvz MucizeBirKalp Kesinlikle öyle bir de herkes sormaya başlayınca çok stres yapıyorsun sanki anormal bir durummuş gibi
LamiyaCetinkaya htclrsyvz 39+5 olduk, doktor bugün de doğmazsa yarın gel bakalım olmazsa suni sancıyla alalım dedi. Beklemeyi kendim tercih etmedim .
LamiyaCetinkaya Haftalardır şiddetli yalancı sancılarım oluyor resmen kıvranıp duruyorum evde. Beklemek işkence gibi artık 😂
MehZey htclrsyvz 40+4 doktorum 41 e kadar bekliyoruz dedi suni vericek muhtemelen ama vermesinden önce 1 hafta daha kendi sancimi beklemek istiyorum diyeceğim Pazartesi randevum var
asra42 @Beyzaemir yok malesef o kdr hafifledi ki vucudum hamile değilmişim gibi ayni🙄siz ne durumdasiniz
Beyzaemir asra42 😅 vallla bende aynıyımm hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilmiyorumm gitsem suni verecekler çok korkuyorum sağ salim kucağımıza alalım inşaallah 😔
Zngn0435 Canimkizim2019 Eveeet doğurdum çok şükür. Dün sabah yatışım yapıldı 1 cm açıklık vardı suni sancı denedik 3 saat boyunca hiç ağrı açılma olmadı doktorum bu şekilde ilerlemeyeceğim söyleyerek sezaryene aldı. Spinal sezaryen oldum bugün evimize geldik çok şükür 😊
asra42 @Beyzaemir ay ayni şeyleri düşünüyoruz pazartesi hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum suni verirler diye de korkuyorum bi yandan da artik cok yoruldum kafam karıştı 😁🙄en son kontrole ne zaman gitmiştin sen cnm😊
Beyzaemir asra42 En son Çarşamba gittim canım. Sancılarım hiç mi gelmiyor yoksa ara ara geliyor mu benim ki adet sancısı gibi oluyor tekrar geri gidiyor 😔
htclrsyvz Kızlar bende yarın tekrar nst ye girip, Pazartesi günü suni sancıyla normal doğuma alınıcam. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻