pamukpamukoldum Ydgrshn aynı aynı Sanki uyuşturucu vurulmuş gbi yer kaydı gözlerim karardı Kollarım uyustu Annem olmasa bayılmıstım Cok iyi anlıyorum sizi Fitilde öyle olmadınız dimi
Ydgrshn pamukpamukoldum fitili ni kullaniyorum canim fazla kullandigim.icin birde bunyem.cok xayif beni kotu yapiyor
Elifatly pamukpamukoldum canım ilacı hem oral hem vajinal kullanabilirsin önce doktoruna danış sonra fitil olarak kullan insan ayakta duramaz yani öyle yan etkisi olduğunu biliyorum. Ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi yok çok rahatım hemde günde 3 kere kullanıyorum
pamukpamukoldum Astadavistabeybi şimdide mesela soruyolar soru başıma gelmediği icin neden soruyo anlamıyorum İnsan başına geldikce anlıyomuş meğer
Bsraao pamukpamukoldum bende sen gibi oldum iki gün hiç kafam kalmkmadi sonra doktorumla konuştum ve fitil olarak kullanabilirsin dedi şimdi çok şükür iyim
pamukpamukoldum Bsraao keşke daha önceden sordaydım tecrübesizlik ilk gebeliğim Daha ne cok cahilliğim olacak kimbilir
Dilektrhn Doktorum progestan tansiyon düşüklüğü yapıyor dedi ben baş dönmesi yapınca uyuyorum iyi oluyor
Bsraao pamukpamukoldum hepimiz öyleyiz canım sağa salim elimize alırız inşallah sora sora öğreneceğiz 🤲
hilosss07 pamukpamukoldum bir haftadır kullanıyorum alkol almış gibiyim baş döndürüyor, bulantı yapıyor, tansiyon düşürüyor bir haftadır kabus gibi yarın doktorumdan fitil olanını isteyeceğim
Fadimehnk pamukpamukoldum oooo yapar hem de nasıl yapar bayılacak gibi oluyorsun mahvediyor seni vajinal kullan canım istersen aşırı mide yanması da yapar
pamukpamukoldum Fadimehnk yanma değilde bıcak saplakıyo gbi Daha cok korktum bebeğe zararmı vercek diye
Fadimehnk pamukpamukoldum yok canım korkma birşey olmaz ben günde 3 defa kullandım ve 26. Haftaya kadar hemde düşük riskim vardı hep bebeğe zarar vermez aksine çok daha faydali onu korumaya alıyor düşmesini engelliyor
Fadimehnk pamukpamukoldum benim vajinal akıntım çok olduğundan fitil olarak kullanamadım ama doktoruna danışıp fitil olarak kullanabilirsin hem daha faydalı demişti doktorum vajinal almak zaten hap olanı fitil gibi kullanıyorsun yeni hap almana gerek yok
Mrymeral pamukpamukoldum ben 3 gün kullandım acillik oldum tansiyonum düştü bayıldım ama normal bir durummuş korkma