Astadavistabeybi pamukpamukoldum yapıyor canım ama zamanla geçmişti bendeki baş dönmesi etkisi başlarda olmuştı
ssnnmmm pamukpamukoldum evet bende hafif yapmıştı vajinal fitil olarak olarak kullanabilirsin aynı ilacı o zaman yan etkisi olmuyor tabi doktoruna bildir önce bu durumu
Gigy pamukpamukoldum evet yan etkileri oldukça fazla o yüzden doktorum vajinal verdi bana ,doktorunuza danışın öyle kullanın olmazsa ,
pamukpamukoldum Astadavistabeybi bilemedim böyle olacagını keşke önce sorsaydım Sizler cok tecrübelisiniz Ben daha yeniyim
pamukpamukoldum Yer kayıyor ve sinirlerim boşalmış gbi dizlerim tutmuyor Böyle beklemiyordum Kullanamam bunu😳
kadriye25 pamukpamukoldum canım hap olarak aldığında ilk zamanlar yapıyor sonra alışıyorsun. Ama devam ederse doktora şöyle vajinal al. Ama ilacı bırakma
kadriye25 pamukpamukoldum bünyeye gire değiştir hormon ilacı olduğu için. Vajinal alanda bile bazen aynı etkiler oluyor
Mavi87 pamukpamukoldum yapıyor yapmazmı. Hemde nasıl yapıyor. O yüzden ben hep fitil olarak kullandım doktorumda onay vermişti yan etkisi olmuyor ozaman
pamukpamukoldum Mavi87 aynen hemde nasıl Annem olmasa bayılıyodum Annemde dedikş sen bi laçta böyleyse doğuramazsın diyor ☺️
Bahardali pamukpamukoldum alışacaksın… Ben hem hap hem vajinal jel hemde iğne aynı anda kullandım. Herşey bebekler için.. İş yapma sabret
Mommmyyy pamukpamukoldum fitil olarak kullanın aynı hapından etkisini hissetmezsiniz hem de daha etkili dr a sorabilirsiniz ben de öyleydim
Ydgrshn pamukpamukoldum maleseff oyle ben gunde 4 kez fitil olarak aliyorum ayaga kalkamiyorum bayginlik geciriyorum resmen
pamukpamukoldum Ydgrshn aynı aynı Sanki uyuşturucu vurulmuş gbi yer kaydı gözlerim karardı Kollarım uyustu Annem olmasa bayılmıstım Cok iyi anlıyorum sizi Fitilde öyle olmadınız dimi