Nisaerva Elif12-02 nisa canim bende. Allah kabul etsin hayirli evlat olsun insallah saglicakla kucagina alasin
Gulsah19 Elif12-02 Canım adı İnşallah Barın olucak☺️ Bizide katarsan çok sevinirim. Allah kabul etsin 🙏🏻
Esmabaran Elif12-02 berivan cnm. 36 hafatlığım çok korkuyorum. Allah kabul etsin ve Allah razı olsun inşallah
Hayriye1410 Elif12-02 Hayriye adım. Çok zorluklarla 36. Haftayı tamamladım ilk gebeliğim Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim doğurmayı nasip etsin. Şimdiden Allah razı olsun 🥰
Mel05 Aycan00 mrh cnm niot testimi yaltirdin? 2li testinmi risklimi cikti? Benimde bugun doktar riskli dedide bende yaptircamda
Aycan00 Mel05 evet aslında kombine risk fena değil ama freebhcg 2.19 çıktı içim içimi yedi bende dün verdim kanı bakalım Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın.
izmirlihatice Elif12-02 allah kabul etsin kuzum banada dua edermisin adim hatice ve kardesim gulsah adina benik 8 senedir olmuyor 😔😔 Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın
Saremablaolacak Elif12-02 Allah kabul etsin ne guzel bir dusunce allahim razi olsun.. beni de eklerseniz memnun olurum. Adim Nur…
Mom2525 Elif12-02 Allah razı olsun vallahi çok güzel bir iş yapıyorsunuz, bende gecikme yaşıyorum 3. Günüm hissediyorum sanki hamileyim gibi ama dualarınıza eklediginiz için teşekkür ederim