Sumeyraklc Elif12-02 arkadaşlarım var elif ve zahide duan da onlara da yer verirsen cok sevinirim şimdiden allah razı olsun ♥️
Sineemm Elif12-02 ablam hamile sıvı kaybından dolayı bebek ve kendi hayati risk taşıyor şuan hastanede gözetim altında bebeğin suyu azalmis ona bol bol dua edermisiniz
Umutduru Elif12-02 Canım ismim Emine. Beni de dualarında unutma.Rabbim şimdid3dn kabul etsin inşallah..🌼🙏🏻
yvsz Elif12-02 Allah razı olsun sizden. Beni de dualarınıza ekleyin. İsmim zeynep. Rabb’im kucağı boşta bekleyen tüm kardeşlerimize evlat nasip etsin
221120 Rabbim dua isteyen herkese, dualarının karşılığını hayırlı eylesin inşallah. Sizde bizi duanıza katacağınız için çok sağolun. İsmim Hacer. Rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah.
Meralrabiamhmt Elif12-02 adım rabia esım mahmut Allah kabul etsin inşallah kardeşim adımız gecerse cok memnun oluruz ❤️❤️🤲🏻♥️😍😘
Doruktoprak Elif12-02 ne güzel canım Allah razı olsun inşallah 🤲🤲 bütün anne olmak isteyenlere ve hamilelere yardım etsin inşallah son 18 19 günüm inşallah rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin🤲sağ salim 🤲
Zynpozdmr Canım benim de gorumcemin olmuyor onuda duana katarsan cok sevinirim Allah razı olsun 🤲🏻 Adi filiz teker 🥰