Umudum_3 Elif12-02 Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin.Nihal benimde adım inşallah hayırlı sağlıklı doğum geçiririz hepimiz
Elif12-02 Arkadaşlar herkese yazamıyorum ama beğendiklerim not alı olarak kabul etsin hepinizi şuan not aldım yazanlarıda beğenyrm anlarsnız 🥰
avukatveanne Elif12-02 ben iki kişi için isim vereceğim Serpil ve tuğba rabbim tez zamanda onlarında ve isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Hafizerabia Elif12-02 benide eksik etme dualarinda kuzum adim hafize rabia rabbim dualarini kabul etsin insallah hepimizin hersey gonlumuzce olur 🥰
Oyagunaydin Elif12-02 Allah razı olsun canım ♥️ benim içinde dua eder misin bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alayim 🤲🏻 ismim oya. Çok teşekkür ederim şimdiden 😊
Dilekomer Elif12-02 Rabbim dualarını kabul etsin inşallah beni ve bebeğimide dualarına kabul et 🙏 amniyosentez olacağız sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş🤲🤲
Kubosunyavrusu Elif12-02 canım Allah razı olsun Rabbim kabul etsin beni için ve karnımdaki oğlum için bizide dualarına katarmısın 🤲🏻❤️
Pome Elif12-02 Allah kabul etsin kardeşim benide duana katarsan sevinirim bebeğimi sağlıkla kucağına alayım pınar