MervePo Elif12-02 lütfen benim arkadaşımıda duanıza katın Seda gönül adı 8 yıldır hasretini çekiyo minicik o kalbin 🤲🥺
Anne1212 Elif12-02 adım Ebru 9 haftalık hamileyim dua edin inşAllah sağsalim evladımı kucağıma almak nasip olur
Elifgrgn Elif12-02 12 haftaligim bende duanizda olmak isterim şimdiden Rabbim razi olsun kabul etsin inşallah ismim Elif 😍😍💗💗🤲🏻🤲🏻
Minnakgelinn Öncelikle Allah kabul etsin gerçekten benimde ismimi duanıza katarak söylerseniz çok memnun olurum ☺️Sağlıkla kuçağınıza alırsınız inşallah🤲🏻 Adım Ezginur
Btm571 Elif12-02 canım 38+5 teyim cm aciklgim var dua et çok kolay bir doğumum olur🤲Allah razı olsun şimdiden😍
Papatya-20 Elif12-02 ben degilde arkadaslarım var Yeşim Kübra Zeliha onlarıda katarmısın duana rabbim kabul etsin inşallah kucaklarınızı saglıklı sıhhatli Salihli evlat ile doldursun en kısa zamanda 🙏🏻 ✨ 💓
Mrveykt Elif12-02 Allah razi olsun ismin Merve T. Allah herkese güzel doğum nasip etsin inşallah. Allah kabul etsin🤲💓
Selin2 Elif12-02 Selin♥️ Adıma duanızda yer verebilirseniz çok mutlu olurum allah simdiden razı olsun💕🙏🏻 Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyenlere kavusmak nasip etsin☺️
Temiz_bebek İsmim Melike kızımın adı da Aynur ada olacak inşallah Allah kabul etsin canım ilk doğumum ve normal gözüküyor şuan beni de duanda gecirirsen mutlu olurum😇