Senarsgnc Elif12-02 allah kabul etsin canım 🙏🏻 Bende 22+1 oldum ismim Sena duan da yer verirsen sevinirim sağlıkla kavuşalım insallah Allah anne olmak isteyen herkese de nasip etsin en hayırlı zamanda 🙏🏻🙏🏻
Yenianneadayi2208 Elif12-02 Ağzına , yüreğine sağlık canım.İsmim Dilek 🌸 Allah edilen tüm duaları kabul etsin 🤲🏻
Bi-anne Elif12-02 allah razı olsun ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz 🙏🏼 Kolay doğumunuz olsun inşallah 🧡
Hatice9620 Elif12-02 Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah teşekkür ederiz bizide düşündün🙏🙏🤲 Hatice Akgül
Ayseuysal Allah kabul etsin adım Ayşe 🤲🏻 Bebeğimin kalbinde parlaklık gördü dün doktorum test verdim dua edin temiz çıksın sonucum 🤲🏻
Hatice-08 Benim yakın bir akrabam 10 yıldır bebek bekliyor ama yok Allah nasip etmedi daha ismi “HATİCE “ Allah kabul etsin ve hepinizde razı olsun ❤️🙏🏻
Duygusss Elif12-02 Allah kabul etsin 🤲 Kuzenimin ismini de okursanız çok seviniriz 🌸 Hatice 🌸 teşekkür ederiz, Allah razı olsun 🤲
Arvensmom Elif12-02 canım ne kadar güzel bir seye vesile olmuşsun .Ben de pazartesi kavuşuyorum Arven ‘e 🥰 bizi de duana eklersen çok mutlu oluruz.Allah razı olsun şimdiden ❤️
Mysweatheart Elif12-02 bende doğumdan çok korkuyorum dikişsiz normal bir doğum İçin dua edersen çok sevinirim. İsmim sevgi teşekkür ederim 🙏