Yanarbebek Elif12-02 duanda bize de yer verirsen mutlu oluruz canim ilknur yanar,sidika akkuş . Allah razi olsun şimdiden 🤲🏼
Ayseferide Elif12-02 Ben Ayşe Allah kabul eylesin inşAllah herbirimiz vakti saatinde sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımız alırız Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🤲🏻🤲🏻💐
Mel05 Aycan00 ne iğnesi? Bende 2200 dusunuyorum ona doktor araci olcak bakalim zaten hepsi ayni inş. Sonuc iyi olur. Bu arada cinsiyete belli oluyormus bu testle. Oyle okumusdum. Ben kan verirken sorcam bakalim
Mel05 Aycan00 evet buldum 1.86 onlar bende normal sadece yaş 39 oldugundan o sinirmiş kombinide 1:1242 cikti
Ebrusahin Elif12-02 ben gebelıgımden once niyetlenıp okumustum daha fol yok yumurta yokken hesabı 1 ay sonra nasıp ettı rabbım kızımı sımdı 31+3 üz ebru şahin benbenı kat inşallah ağzına saglık rabbım ne muradın varsaversın ınsallah
emoser Elif12-02 ismim emine 17.haftamdayım bana da dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah kabul etsin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🤲🏻
Elif12-02 ARKADAŞLAR ŞUANA KADAR YAZAN HERKESİ NOT ETTİM DUALAMAYA KATICAM İNŞALLAH BUNDAN SONRASI İÇİN ALAMIYORUM ARTIK DUALAMA YAPICAM ÇÜNKÜ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN YAZAN YAZMAYAN HERKESİN DUASI KABUL OLSUN İNŞALLAH ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN🤲🏻🥰🌸
Burcuclk Elif12-02 Allah kabul etsin inş yakın bir akrabam var 20 yıl dan uzun süredir evli çocukları olmuyor yani düşük oluyor sürekli dua ederseniz sevinirim. NURCAN AYTULUM
Neslihan_27 Elif12-02 canım ben yakın bir arkadaşım için yazdım adı Yasemin ona bol bol dua edermisin
Papatya2000 Elif12-02 sedanur canim bizleri de duana ekle inşallah Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alamyinnasip etsin