mrsflowers Elif12-02 Kübra asci dualarında banada yer verirsen sevinirim canım rabbim kabul etsin inşallah
Nagihakann Elif12-02 Allah razı olsun canım 🙏 18 haftalık hamileyim bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma alayım inşallah 🙏 dualarında bana da yer verirsen çok mutlu olurum ☺️ İsmim Nagihan
nuysal87 Elif12-02 Ne güzel düşünmüşsün Rabbim dualarını hatimlerini kabul etsin inşallah 🤲 benim de adım Nesrin 🥰 Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin,isteyen kardeşlerimize de en hayırlı vakıtte nasip etsin inşallah 🤲
Mel05 Aycan00 freehcg deger hangisi o benim sonucumda yokda. Sen kaca yaptirtiriyorsun? Ben 3 yerden fiyat aldim 2200-3000arasi degsiyor. Kan verirken acmi gidin?
Aycan00 Mel05 ikili tarama testinde vardır mutlaka mom free betahcg diye yazıyor canım.2150 ye yaptırıyorum aç tok farketmiyor sadece 12 saat öncesine kadar iğne yaptırmaman gerekiyor
Zeycannn Elif12-02 benim için değil ama iki yakın arkadaşım var bebek isteyen onlar için dua eder misin selin ve Çağla isimleri ben de hamileyim hep dua ediyorum onlara kimin duası kabul olur bilinmez Allah duanı kabul etsin ve güzel gönlüne göre versin inşallah 🌺😍
TrkcOgrtmnanne Elif12-02 allah kabul etsin inşallah🤲 herkesin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım. İsmim Nefise🌸
TrkcOgrtmnanne Elif12-02 allah kabul etsin inşallah🤲 herkesin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım. İsmim Nefise🌸
Mel05 Aycan00 ne iğnesi? Bende 2200 dusunuyorum ona doktor araci olcak bakalim zaten hepsi ayni inş. Sonuc iyi olur. Bu arada cinsiyete belli oluyormus bu testle. Oyle okumusdum. Ben kan verirken sorcam bakalim
Mel05 Aycan00 evet buldum 1.86 onlar bende normal sadece yaş 39 oldugundan o sinirmiş kombinide 1:1242 cikti
Morphi Elif12-02 ne kadar dusuncelisiniz😍 ismim busra benim adim da gecerse cok sevinirim Allah kabul etsin yaptigin cok guzel 😍
umyahsn1010 Elif12-02 alime bende benide geçirirseniz duanızda sevinirim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşaAllah olanlarda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alır inşaAllah🥰 🙏