Gizem___ bende sleepy 2 numara alacağım. Kaç adet aldınız? Trendyolda 210 adet 106tl gibi bir fiyattı almayı düşünüyorum ama yinede kararsıZım. İslak mendilleride sleepy aldım 12li stokladım.
Hangi Bez?
Henüz karar vermedim bakınıyorum daha erken diye düşünüyorum 24 haftayiz kızımla denicem hangi bez kızımın pipisini uzmezse o olacak nasipse.
En iyisi yıkanabilir bez. Reklamlarda dayatılan kuruluk hissi bebeklerin psikolojik gelişimi için çok daha zararlı. Hem tuvalet eğitimi için de en iyisi yıkanabilir bez. Yıllara vurduğunuzda en hesaplısı o aslında.
Gizem___ teşekkür ederim 🙏
Azrabetulunannesi valla bez başı hesaplamadım ama prima pure paketi 65 iken 45e geldi benim de 😊
Azrabetulunannesi hangi markanın bezini aldınız ve hangi siteden aldınız
HappyMom ben henüz doğum yapmadım hamileyim ama çevremden gördüğüm kadarıyla yorum yapayım. Yakın arkadaşım bebeği ilk doğduğunda prima aldı ve bebeğin poposu hemen pişik oldu, hatta kan topladı bimin bezine geçtiler düzeldi. Yengem doğum yaptı prima kullandı yine pişik yaptı onlarda biminkine geçtiler ve şuan onu kullanıyorlar. Bende şahsen bim ya da a101 bezi kullanmayı düşünüyorum hem hesaplı hem kaliteli bence diğer markaları bilmiyorum hiç😊😋
Azrabetulunannesi ben prima ilk denedim ve memnun kalmadim. Bebegin poposuna yapisiyordu ve icinden minik top gbi seyler cikiyordu ve kokusu cok keskin dogal oldugunu da dusunmuyorum hemen birakip sleepye gectim ve kullandigim gunden itibaren cok memnunum hem dogal hem pamugu cok belirgin o yuzden de cis akar akmaz emiyo sizdirma yok pisik yok vs vs
Bezi ve ıslak mendili indirimde bulursam alıp kenara koyayım istiyorum ama nasipse doğumuma 4 ay var. Islak mendiller bu süreçte kurur mu acaba? Bilgisi olan var mı?
HappyMom malesef birçok bezi denemiş ve başarısız sonuç almış biri olarak şu an için molfix diyorum.
Biz baby turco doğadan aldık, karar verme sürecimiz şöyle oldu öncelikle içeriği doğal olduğu için, bi de biz bütün bezlerin yorumlarını hepsi burada trendyol şikayetvar vs yerlerden okuduk, sleepy ile ilgili genel şikayet sızdırma ile ilgiliydi, prima ile ilgili en büyük şikayet fiyatıydı, molfixle ilgili pişik ve bantları ile ilgili sıkıntı vardı, goon a bile baktık onda da sızdırma vardı, genel olarak baby turco ile ilgili kötü şikayet çok yoktu fiyat performans ürünüydü ondan tercih ettik. (tanesi 48 kuruşa geldi bize)
Cicilibicili bnde deniycem ilk prima aldım ama merak ediyorum
HappyMom biz baby me tercih ettik hem uygun hem yorumları gayet iyi daha kullanmak kısmet olmadı Allah izin verirse 41 gün sonra ilk bezimizi kullanıcaz 🥰❣️👼🏻
Valla sleepy bebeland goon arasinda gidip geliyorum bende artık karar verip almalıyım son 56 dayız 🤗