Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺

Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺

Esmer_ yündon ybb sayfa adı . sizde araştırın isterseniz başka sayfalarda var bana burası yygun geldi. orada da açıklama var baya

HappyMom Prima premium care tercih ettim çevremdekilerin önerisiyle. Bakalım deneyip göreceğiz inşallah cildine iyi gelir.

HappyMom Prima premium care tercih ettim çevremdekilerin önerisiyle. Bakalım deneyip göreceğiz inşallah cildine iyi gelir.

HappyMom Prima 1 numaradan 150 tane 2 numaradan 120 tane aldım herhalde 2 ay gider bize henüz doğmadı 🙈

HappyMom Prima 1 numaradan 150 tane 2 numaradan 120 tane aldım herhalde 2 ay gider bize henüz doğmadı 🙈###

HappyMom Prima 1 numaradan 150 tane 2 numaradan 120 tane aldım herhalde 2 ay gider bize henüz doğmadı 🙈###

Beyzan hem okadar para verip hemde yıkamakla uğraşmak çok mantıksız. Birde hijyenik olsun diye ütülemek lazım. Makinaya atarken akıtmak lazım malum olduğu gibi atılmaz. Kullanmadım ama bana mantıksız geliyor