AliNailinannesi Esmer_ dış bezin silinenleri var onlar tekrsr tekrsr kullanılıyor. İçbezi cok alıp bikaç dış bezle değişikli kullanılabilyo. Değişik modelleri var birlikte satılan babyneonun kendi iç bezi de var ama o sitede satılanlardan daha memnun kaldım.
AliNailinannesi Esmer_ yündon ybb sayfa adı . sizde araştırın isterseniz başka sayfalarda var bana burası yygun geldi. orada da açıklama var baya
derinsart doğuma yakın prima ve sleepy alcam bireer paket hangisiyle devam ederiz bebege bagli olcak artık🤗
Burcinisp88 Azrabetulunannesi bende hep prima kullandım. Tabi cok vakit geçti. Bi arkadasım sleepy pişik yaptı bize ne varsa primada diyor. Bende prima pure aldım. O da katkısız. Ama biraz pahalı. İndirim kolluyorum
Azrabetulunannesi Burcinisp88 ben indirimleri yakaladım 1 numarasının tanesi 70 krş geldi 2 numarası 80 krş
gulsah_alp Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺
gulsah_alp Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺