Esmer_ dış bezin silinenleri var onlar tekrsr tekrsr kullanılıyor. İçbezi cok alıp bikaç dış bezle değişikli kullanılabilyo. Değişik modelleri var birlikte satılan babyneonun kendi iç bezi de var ama o sitede satılanlardan daha memnun kaldım.

doğuma yakın prima ve sleepy alcam bireer paket hangisiyle devam ederiz bebege bagli olcak artık🤗

doğuma yakin prima ve sleepy alcam bende hangisiyle dvamm ederiz bebege baglı olcak🤗

Azrabetulunannesi bende hep prima kullandım. Tabi cok vakit geçti. Bi arkadasım sleepy pişik yaptı bize ne varsa primada diyor. Bende prima pure aldım. O da katkısız. Ama biraz pahalı. İndirim kolluyorum

Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺

Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺

Esmer_ yündon ybb sayfa adı . sizde araştırın isterseniz başka sayfalarda var bana burası yygun geldi. orada da açıklama var baya