AliNailinannesi iç dış ayrımı satılıyor kafam karıştı
Hangi Bez?
AliNailinannesi. iç dış ayrımı satılıyor
Esmer_ dış bezin silinenleri var onlar tekrsr tekrsr kullanılıyor. İçbezi cok alıp bikaç dış bezle değişikli kullanılabilyo. Değişik modelleri var birlikte satılan babyneonun kendi iç bezi de var ama o sitede satılanlardan daha memnun kaldım.
AliNailinannesi adı ne acaba canım bnde ordan alıyım bari güvenirliği var en azından
HappyMom can bebe
HappyMom can bebe
doğuma yakın prima ve sleepy alcam bireer paket hangisiyle devam ederiz bebege bagli olcak artık🤗
doğuma yakin prima ve sleepy alcam bende hangisiyle dvamm ederiz bebege baglı olcak🤗
Trknavci anlıyorum
Azrabetulunannesi bende hep prima kullandım. Tabi cok vakit geçti. Bi arkadasım sleepy pişik yaptı bize ne varsa primada diyor. Bende prima pure aldım. O da katkısız. Ama biraz pahalı. İndirim kolluyorum
Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺
Gizem___ canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye gerçekten de öyle mi ki büyüklüğü digerlerinden küçük mu 1 numaranın?🌺
Esmer_ yündon ybb sayfa adı . sizde araştırın isterseniz başka sayfalarda var bana burası yygun geldi. orada da açıklama var baya
Gizem___ Canım fotoğrafını atar mısın ? Ya da link falan