NefesDeniz Ozyurt Maşallah sizede💐 Çift yumurta ikizlerimiz biri kız biri erkek çok şükür..sizin cinsiyetleri nedir?
Betullll20 brc_srmn Canım bende sen gibiyim ama benim kusmalarım sürekli olmuyor olduğu zaman da hiç durmuyor sen korkma doktor bana vitamini bir şekilde alır merak etme demişti ben kuru incir yiyorum o mide bulantısına iyi geliyor
brc_srmn Betullll20 ayy inşallah canım yaa bebişlerimiz iyi olsunlar 🤲🏻♥️ ben de öyle kusunca duramıyorum hiçbir şey kalmıyor geride, zorlayınca daha kötü oluyorum fazla zorlamamaya çalışıyorum kendimi artık, Rabbim hepsini korusun inşallah 🤲🏻
NefesDeniz Zehra516 Hamileliğimin başından beri hergün 1 tatlı kaşığı bal tüketiyorum. Zararlı olduğunu burada duyup araştırmıştım ve tüm hekimler abartılı olmadığı sürece aksine çok faydası olduğunu belirtmişler. Bizede hakiki bal gelir zaten Rize den kendi doktorumda bana beslenme takvimi oluşturduğunda yasaklı yiyeceklerde bal yok ve ben yinede sordum hiçbir zararı yok fazla tüketilmediği sürece dedi. Bence zaten fazla tüketilen herşey zarar hamile olmasak bile..ben akşamları sütümün içine koyarak tüketiyorum. 24 haftamdayım ikiz bebeklerime hamileyim🥳
archmom Pirincveannesi canım valla benim bildigim kadarı ile 17. Haftadan sonra sadece sırt üstü yatmaman lazım. Bebek büyüdüğü için oksijen sorunh olabiliyormus . Daha sık yatman gereken yan evet sol hem sen hem bebeğin rahat eder . Ama sağına yatamazsın diye bişi yok. Sağınada yatarsın solunada . 21. Haftadayım . 16 ya kadar yüz üstü hariç hersekilde yattım . Ben sırt üstü uyumayı seven biriyim . 16 dan sonra sırt üstü yatmamak için gece bilinçsizce hamile yastıgı aldım. Sıklıkla sola yatıyorum ama sağımada yatıyorum tabiki 🥰
Pirincveannesi archmom benim arkadaşım yatağının yanına iki komidini üst üste koyup üstüne yastık koyup öyle yatmış hamileliğinde
sevdegnky Edanursysl muhakkak doktorunuza danışın bu gibi konuları 🌸 Kafanız rahat olur buradan bilgi almaktansa işin ehline sormak önemli. 😊
bircivcivannesi Edanursysl kanamanın şiddeti nedir, sanciniz var mı, çok şiddetli değilse yatın dinlenin ayaklarınızı kaldırın, bı iş yapmayın, devam ederse doktora gidin bence düşük önleyici iğne vuruyorlar sorun olmaz diye düşünüyorum
sevdegnky Derya1634 gebelik şekerine baktırdınız mı? Bazı bünyeler hızlı alıyor hayatı boyunca 48 den 49 u zor gören ben hamilelikte 6 kilo aldım şak diye 😂
Derya1634 sevdegnky aynen bende öyle 55 kilo olmak için neler yaptım neler😂 şekerime de bakıldı şükür normal çıktı
pia34 idilipek açıkçası ben 3 kg yu görünce tamam artık yemicem dedim ama dün akşam patates kızartmış getirdi komşum, oturdum yedim napıcam bilmiyorum yaa: :(
idilipek pia34 afiyet sifa olsun bugun daha dengeli yersin olur biter sagligin yerindeyse kilolar gider illa hic bunlar uzmeyelim kendimizi yavrularimizi hayirlisiyla alalim insallah kucagimiza dpgumdan sonra ilk zamanlar dikkat edersek cok kisa surede gidiyo kilolar ben ilk hamileligimde 15 kilo aldim dogumdan sonra 40 gunde 13 kilosu gitti ama hic hamurisi falan yememistim sonra ayy azicik tadina bakayim derken kalan 2 kilo katlanarak buyudu 😀😀
Nefeshangul Pirincveannesi ekmek yiyince kendim kilo aliyorm zaten normalde de sadce sabh kahvltda tercih ederdim smdi tamamen kestm
Pirincveannesi Nefeshangul benim yakın arkadaşım sekmeği kesmişti hamile olduğu zaman ama kilo almaya devam ediyordu sonradan söylüyor doktora ekmeği bırakmış ama bi oturuşta 2 kilo mamdalina yiyomuş ekmekten kıstığı şekeri meyveden alınca kilo alması drvam etmiş 🤭
E15 E15 irmsm ayy inşallah acıkmayı ve keyifle yemek yemeyi okadae çok özledimki sadece bebeğim için vicdan azabı dıyduğum için yiyorum ☺️
E15 archmom inşallah umutla bekliyorum acıkmayı okadar çok özledimki hep tokum sadece vicdan yaptığım için yiyorum☺️
Merlii Melegim03 bende olmadı ama ablamda çok olmuştu bütün bir hamileliğini neredeyse domates ve peynirle geçirdi diyebilirim. Bemce doktorun bebeğin gelişimiyle ilgili olumsuz konuşmuyorsa korkma çünkü bir yerden sonra düzeliyor diye biliyorum.
ironbaby Cimos1552 teşekkür ederim, sabahları az miktarda pekmez ya da bal tüketiyorum, normalde hiç yemezdim bebiş için diye yemeye başladım. Yoğun tatlı isteğim yok çok şükür ama dediğiniz gibi yine de şeker olayı belli olmaz. Sağlıkla atlatalım hepimiz bu dönemi🙏🏻
ironbaby Sose sakatat grubu ağır toksinler barındırdığı İçin önerilmiyor, sadece temizlik açısından değil. Arada bi kaçırıyoruz biz de😕
Zehra516 8+5 günlüğüz daha hiç mide bulantısı kusma vs.hicbirseyim yok sadece halsizlik var, acaba ilerleyen aylarda bulanirmi?🤗
ironbaby Fizyoterapist hazır sucuklarda nitrit vs.olduğu İçin kasap sucuğu ya da ev yapımı sucuğu tam pişmiş olarak yiyebiliyordunuz
Gmzgmc Brcn90 ben 15+4 teyim. Şu ana kadar 8 kg verdim. 6.haftadan beri şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum ama son 3 4 gündür azaldı sanki. Fazla kiloyla hamile kaldığım için benim işime geldi ama doktorum kilo kaybımdan pek memnun değil. Çok şükür ki bebeğimin gelişimi sağlığı gayet iyi😊
Fizyoterapist CemreNdr Merveo hazır etsiz çiğköftelerin içinde katkı maddesi olduğu için önerilmiyor. Ev yapımı yenebilir. Bulgurun zararı olmaz😊