Brcn90 14+2 haftalikim 12. Haftsya kadar bulantilardan dolayi dogru duzgun bisey yiyemedim. Hamile kaldigim kiloya gore 5 kilo kadar verdi. 12 haftadan sonra istahim bir guzel acildi ama dikkat etmeye calisiyorum sabahlari muhakkak yumurtali peynirli seytinli domatesli salataliklo pekmezli kahvalti yapiyorum. Ogle yemegi mantigim yok onun yerine yogurt, meyve ceviz karistirip yiyorum. Aksamlari evde ne yemek varsa protein, sebze, baklagil yiyorum. Kahvalti disinda ekmek yemiyorum. O da cavdar ekmegi zaten. Arada borek hamur isi vs olursa 1 tane olmak sartiyla abartmadan yiyorum. Balik hic yiyemiyorum. Omega 3 takviyesi oln vitamin kullandigim icin dr sorun degil dedi. Geceleride süt hiic sevmedigim icin 1 kase yogurtla meyve yiyorum. Sut ve baligi ilerleyen zamanlarda yemeye calisacagim ama simdilik gormek istemiyorum. Boyle iste umarim sagliklo beslebiyorumdur. Henuz verdigim kilolarin uzerine kilo almadim bakalim sonrasi ne olur saglik olsun, bebegim saglikla gelsinde kilo alinir verilir. Zamaninda 1 yilda 50 kg verdim yine veririm🤰🙏