Cyln09 Yunusemreninannesi Instagram’da nihalingurimileri diye sayfa var bn ordan taptirdim çok memnun kaldım aşırı iyi yapıyor kaliteli ve uygun du
Mucizee80 Yunusemreninannesi el beceriniz varsa kesinlikle yaparsnz ben o kitlerle başladım şuan her oyuncağı yapabiliyorum pandemi döneminde çok iyi oldu
sntn Yunusemreninannesi ınstagram sayfası yok kendi çapında yapıyor istediğiniz model varsa ayın kardeşime göstereyim ne kadara yaparsın diye
yusufbebekk447 Yunusemreninannesi bence o oyuncaklarda o kadar para vermeyin aşırı pahalılar sakın almayın kendiniz yapın çok çok kolay.bime geliyor setler içinde tığ ve pamuk bile var her şeyi yani.Al yap.
sntn Yunusemreninannesi forumda arama kısmına girersen linkler oluyor oraya yükleyip buraya linki atacaksın
Merve_kucuk Yunusemreninannesi Benim teyzem yapıyor. Çok güzeller hatta🤗 Fiyatını bilmiyorum ama yarın yazın isterseniz☺
SMin Yunusemreninannesi bir kere daha gelmişti ben almıştım içinden çıkan kitaptan hiçbir şey anlamamıştım. İpler de biraz kalitesizdi. Tabi siz bakın yine de. Ben youtubedan bakarak yapmıştım. Bir de komşumuz yapıyordu ondan satın aldım.
haziranin25i Yunusemreninannesi annemin kuzeni yapıyor ama ücreti nedir bilmiyorum kuzum 🤗 ben yinede sayfasını yazayım belki uyguna yapiyordur https://instagram.com/amigurumi_ozleminbebekler?igshid=1sqi7c3vz73n9