Yunusemreninannesi Bebeginize uygun fiyatli amigurumi oyuncak olan varmi veya intermet sitesi biliyormusunuz❓
Sedamurat Yunusemreninannesi bi sürü site var bildiğim benim arkadaşımda yapıyor daha erken o yüzden almadım ama allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda alıcam daha sağlıklı canım
Gizmolata Yunusemreninannesi haa amigurimi, değişik yazınca ilgimi çekti başka bir hobi diye atladım😂 annem set olarak almış videolara bakarak yapmış bi 15-20 tane harika olmuşlar. Kendinizde yapabilirsiniz ben beceremedim🤦🏻♀️
Nursel67 @Yunusemreninannesi 13 Ocak’ta BİM’e set olarak geliyor içinde nasıl yapılacağına dair şema da var kendiniz yapıyorsunuz
Yunusemreninannesi Sedamurat evet bende kotu bi oyuncak almak istemedim az olsun oz olsun A101e lisansli oyuncaklar geliyor ondan aldim cinkirak falan bide uyku oyuncagi icin istiyorum
Sedamurat Yunusemreninannesi aynen bence çok mantıklı rabia_bolukbasi diye bir site var çok güzel yapıyor 🥰
sntn Yunusemreninannesi ınstagram sayfası yok kendi çapında yapıyor istediğiniz model varsa ayın kardeşime göstereyim ne kadara yaparsın diye
Yunusemreninannesi Nursel67 bende gordumde kiti olarak yaziyomus oda kitapbiymis yani tarif kitabi olmadi yarin erkenden gidip bakmak lazim
SMin Yunusemreninannesi bir kere daha gelmişti ben almıştım içinden çıkan kitaptan hiçbir şey anlamamıştım. İpler de biraz kalitesizdi. Tabi siz bakın yine de. Ben youtubedan bakarak yapmıştım. Bir de komşumuz yapıyordu ondan satın aldım.
Nursel67 @Yunusemreninannesi bence de bakmanızda fayda olabilir bence güzel bir hobi ben elişinden anlamadığım için alsam da ziyan olacak 🤣
Esmanur_97 Yunusemreninannesi dolaptan bercem2016 diye bi sayfa var canım ordan yaptırdım ben bi tane uyku arkadaşı bi tane çıngırak bi de emzik askısı set halinde 120 ₺ ye çokta güzel geldi severek kullanıcam inşallah 😊 intsgram sayfasıda var bakabilirsin 🤗
neslihann87 Yunusemreninannesi bende video izleyerek ördüm resim atmayı bilmiyorum yapabilsem yükleyip göstermwk isterdim