serti ktlu_shyla belkide o yüzdendir kullanmasam zarar olurmuki hamile olmadan önce kullanmak faydali diyorlar
serti ktlu_shyla bütün gün migdem bunaliyor kafam agriyor neyapacagimi sasirdim cay iciyorum hicbirsey fayda etmiyor belki 2 gun icmeyip denerim ondanmi oluyor diye
Aleynaszrrr serti bende 2 haftalıkken testte çıkmıştı haberim yok du dolerex kullanıyordum her gün bide dişimi çektirdim anestezi iğne kullanıldı 2 defa sonra düşük oldu dikkat et yine de her kullandığına yaptıklarına 🤗🥰
Beste0636 Aleynaszrrr benimde aynı şekilde oldu 2 hafta 3 gün falandım testte çok silik çıktı inanamadım yeniledim aynısı çıktı 2 gün sonra kanda netleşti
Aleynaszrrr serti benim de ilk gebeliğim 13 haftalık gebeyim 😊sürekli merak içerisindeydim acaba mı diye 🤔 sonra mutlu haberi aldım 😍
Nilasyamom serti canım sperm rahme gitmesi ve döllenmesi 1 hafta sürüyor zaten 👍🏻 Sonradan öğrendim tabi, Ben kan vermiştim 1 haftalıkmış o zaman kan verdim 0.209 beta çıktı yani negatifti. Umursamadım, 1.5 ay sorma kan verdiğimde 10000 beta çıktı ☺️🧿🍀🤲🤍
Nilasyamom serti belki de kuzum 🤍 sen içini ferah tut ağır iş yapma. Su iç bol bol inşallah kavuşursun o güzel habere 🤲🤍