M_1_2 serti şöyle canım bn temizlendikten adetim bittikten 9 gğn sonra test yaptım ve silik çizgi gördüm. Bu git gide zamanla koyulaştı. Herkes hamilesin dese de daha çok yeniydi inanamadım bekledim günüm dolmasını
Nilasyamom serti belki de kuzum 🤍 sen içini ferah tut ağır iş yapma. Su iç bol bol inşallah kavuşursun o güzel habere 🤲🤍
serti Nilasyamom insAllah😊 normalde döllenme tarihim 14.01. olmasi gerek hesaplayinca..acaba devam denesek mi yoksa hamileysem birsey olurmu ki?
Beste0636 Aleynaszrrr benimde aynı şekilde oldu 2 hafta 3 gün falandım testte çok silik çıktı inanamadım yeniledim aynısı çıktı 2 gün sonra kanda netleşti
Blossom serti Yumurtlama olduysa bile daha döllenme aşamasındadır. Belirtiler için çok erken. Folik asiti gece yatarken için. O bulantı yapıyor olabilir.
serti Blossom hep gece yatarken iciyorum ama tüm gün bulantilarim var suan bile var en son dun gece yatmadan once icmistim
Nilasyamom serti yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra yapman çok sağlıklı. Çünkü sperm yumurtaya gitmesi 48 saat sürüyor, yumurtladığın gün sperm rahminde olur ve döllenmiş olursun. İnşallah bebiş haberini de alırız 3 hafta sonra 🙈🤍🤲
Blossom serti Kanda enfeksiyon olunca da bulantı olabiliyor. Hala devam ederse bir kan tahlili yaptırın derim.
F-Gemi serti Doğurgan dönemde daha çok ağırlık veriyoduk bekliyoduk olcakmı acaba diye öyle bi deneyeyim testi dedim beklemiyodum daha erken hemen çıkmaz diye ama çıktı işte bi belirtim yoktu sonraki haftalarda başladı mide bulantıları zaten😊
F-Gemi serti Hiç belli olmaz yinede moralini düşürme belkide gebeliktir Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah🤲🏻🤗
Eddos00 serti eger supheleniyorsan test yap benim adetime bir hafta kala test yaptim pozitif cikti erken gebelik testlerinden