serti Selam, bu Uygulamayi bugun indirdim ve araniza katilmak istedim. hamile olup olmadiginiz hemen 1 haftadan belli olurmu? Benim migdem bulanmaya basladi ve kasik agrilarim oldu.
Kmndas serti 1 haftalık daha yumurtlama bile olmuyor adet yeni bitiyor hamilelik en erken 3~ 3 buçuk haftada belli olur. Yumurtlamadan sonra 1 haftaysa belli olabilir
plakayerli serti siz hangi tarihe birinci hafta diyorsunuz onu öğrenmemiz lazım :) adetiniz geciktikten sonraki hafta mı?
ktlu_shyla serti olabilir diye biliyorm testte falan çıkmaz hemen ama mide bulantısı falan olabiliyormuş diye duydm yalan yanlış bişey söylemiyim. Ben ilk iki ay hiç bişey hissetmedim sonra midem bulanmaya başladı hala bulanıo😄
serti Kmndas tesekkurler cevabiniz icin. cok aşiri derecede migdem bulaniyor nedenine anlam veremedigim icin sormak istedim :)
Eddos00 serti eger supheleniyorsan test yap benim adetime bir hafta kala test yaptim pozitif cikti erken gebelik testlerinden
serti ktlu_shyla internetden bakmistim, kimi insanlarda yumurtama erken gerceklesebiliyor yaziyordu..bi kac gündür migdem bulaniyor kafam agriyor ve kasiklarim agriyor.. insan heyecandan bekleyemiyor belki benim gibi olan vardir diye sormak istedim 😊
Blossom serti Yumurtlama olduysa bile daha döllenme aşamasındadır. Belirtiler için çok erken. Folik asiti gece yatarken için. O bulantı yapıyor olabilir.
serti ktlu_shyla belkide o yüzdendir kullanmasam zarar olurmuki hamile olmadan önce kullanmak faydali diyorlar
Ozge20ulu serti canim benim yapma tarihimi bilmeme rağmen 3 haftalıkken yaptım test ,tek çizgi çıktı bı haftalikken imkansız bence
F-Gemi serti ben 2 haftalıkken öğrenmiştim. 😊Erken olduğu için Testte çıkmıcağını bildiğim halde nolur nolmaz denemiştim çıkan sonucu görünce çok şaşırmıştım belki bozuktur diye ikinciyide denedim oda çift çizgi çıkmıştı ertesi gün doktora gittim doktorumda çok şaşırmıştı nerden nasıl öğrendin erkenden diye kan testi istedi kanımda çıktı fakat ultrasonda görünmemişti zaten göremiceğimizi biliyoduk🤭😊
F-Gemi böyle arkadaşlar arasında ben 2haftalıkken öğrendim diyince inanmıyolardı ultrason kağıdıyla kan sonucunu görünce onlarda şaşırıp kalıyodu yani herkeste bir olmuyo nasip işte 🤷🏻♀️🤗
Aleynaszrrr serti bende 2 haftalıkken testte çıkmıştı haberim yok du dolerex kullanıyordum her gün bide dişimi çektirdim anestezi iğne kullanıldı 2 defa sonra düşük oldu dikkat et yine de her kullandığına yaptıklarına 🤗🥰
F-Gemi serti Doğurgan dönemde daha çok ağırlık veriyoduk bekliyoduk olcakmı acaba diye öyle bi deneyeyim testi dedim beklemiyodum daha erken hemen çıkmaz diye ama çıktı işte bi belirtim yoktu sonraki haftalarda başladı mide bulantıları zaten😊