Brn16 Seyit şuan tam 38 olduk 27 Ocak diye söyledi doktor tabi normal doğum olacak o yüzden heran gelebilir galiab 😂😂
gozdeuzun 39+1 😳 doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş, açılma yok, sancı yok, nişan yok, su gemedi, hatta suyum azalmış biraz da, normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum 🙏🏻 Dua edin bana ve kızıma da güzel annişler
271924 gozdeuzun bende de durum aynı 38+6 daha kanala girmemiş oğlum ne sancı ne bir hareketlenme var ilk doğum olacağı için bende sezeryan olurum diye çok endişeliyim inşallah normal yollardan sancımız gelir ve sağlıkla hayırla kavuşuruz bebişlerimize😊
Haticedilda 21 de Yk6321 aynı şekil benimde dönmemiş sezaryen ama dönerse o güne kadar suni sancıyla normal
Kizimveoglumm Seyit 19 ocak planlı sezeryan şuan 37+2 haftalık 19 ocakta 38+1 haftalık olucak nasipse 😇
Elif6660 Alfabetaa günümüz ayni benimde 37+3 ama kasılmalar ve sancılarım 1 haftadir vr bekoiyoruz bklm
Alfabetaa Elif6660 kasılmalar bendede var ama normalmiş doğumla alakalı değil dedi doktor geçen hafta. Perşembe gidcem tekrsr bakalım o zaman ne dicekk
Yk6321 Mavisuu03 benimde 😊21 ocak bebiş ters ama😔 sezaryan dedi o güne kadar düzelirsede suni ile normal dedi rabbim her şeyin hayırlısı ile sağlıkla gelsinler minikler 😊
Elif6660 Alfabetaa aaa bnde doğum yakin ya ona yoruyordum hep benide perşembe çağırdı doktor alttan bakicakmiss