remkocc Seyit 39+2 olduk gelen giden yok herşey normal görünüyor son anda artık ne olur Allah bilir beklemedeyiz 😁😁🤲
Betl4201 37+5 olduk Yarın nst için gidicez doktora gidicez merakla bekliyorum ne durumda acaba şu sancısı olupta hissetmeyenlerden olmak istiyorum 😅
babyackgz Seyit 37+2 haftalığız son 19 günümüz 🙈 doğum 1 şubat gözüküyor ama daha erken olacağını düşünüyorum doğum şekli de belli değil perşembe günü belli olacak
Gamzetg anneliginmatematigi aslında belirti sayılcaksa çamaşırım çok ıslanıyor ve arada bir şancı oluyor kasıklarımda
anneliginmatematigi Gamzetg akıntı benim de fazlalaştı ama hiç sancı yok 😲 sonuna kadar bekleyecek galiba benim kız
Astunazmn Seyit vala en son doktor um 21 ocaga kdr beklicek yoksa suni sancıyla baslicak veya aksi bi durumda seseryan olcm🥺 oyyy cok heycanli korkulu bi bekleyis icindeyim
Sinemmm1 Seyit 31 ocaktı ama kızımın suyu kalmamış o yüzden 37+2 de dün suni sancı ile doğum yaptım geldi bebişim 😊 darısı sizlere olsun su gibi kolay doğumunuz olsun 🥰🙏
Besame 20 Ocak kontrol 29 Ocak sezeryan . Şuan 37 +3 bakalım kısmetse erken gelmezse 38+5 te minnoş kızım gelecek