nurokur Ben de 8+1 deyim 💘 Nadiren bulantı yaşıyorum çok şükür ama demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri mide ve bağırsaklardaki yan etkilerini yaşıyorum 😪
Sinemdmrcoglu mavipinokyo ahhhh o kusmalar ılk hamılelıgımde hergun serum serum 10kılo vermıstım sımdı sadece ögurme var ıns böyle olur
Bsraao Sinemdmrcoglu sen kaç haftaliksin birbirimizi kaybetmeyelim benim bu gün randevum var bakalım doktor ne diyecek
Cnskrdmr Hafta için d vitamini multivitamin filan kullanın diyorlar ama bana doktor sadece folik asit verdi d vitaminine hiç bakmadı bile size doktorlarınız kullandırıyor mu?
Bsraao Sinemdmrcoglu kalp atışı durmuş canım iğnenin etkisi geçince kürtaj olucam Allah sana sağa salim eline almayı nasip etsin
Sinemdmrcoglu Bsraao neden oluyor pekı kuzenimde kaç kere dusuk yaptı varya geçen sene sonunda tutundu rahme bebek ıns senınde olur hep doktor kontrolünde sonunda bebekleri oldu sende umudu hıc kesme olur bnce ınan ama ıste doktor kontrolleri ıhmal etme
Bsraao Sinemdmrcoglu her hafta gittik her pazartesi hiç ihmal etmedim kendi doktorumdan ayrı bı doktor daha buldum ona da gittim ama olmayınca olmuyor Muş ne yapalım kromozom analizi için test verdik bakalım onda ne cikscak