Mervefrt EneshaCh aynı düşüncelerle boğuşuyorum kaç gündür. 9+3üm ilk haftalara göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi mi kötü mü bilemiyor insan. Benimde kontrolüm salı günü hepimiz iyi haberlerle döneriz inşallah 🙏🏻
EneshaCh Mervefrt inşallah mutlaka haber verin. İcime bir ferahlık geldi bu gün kendi kendime büyütüyorum diye düşünmeye başladım herhalde . Bir sorun olsaydı bence mutlaka hissederdik diye düşünüyorum . Ne olursun iyi düşün bende ole yapmaya calışyprum 😊
Happyturuncu Melikeadiguzell benim 9 Ağustos görünüyor umarım önümüzdeki haft kontrolde cinsiyet öğreniriz 😍
Melikeadiguzell Happyturuncu İnşallah canım bizim 4 gün sonra randevumuz var ama henüz erken gözükmeyebilir😊11+2 yiz bugün🌸
Happyturuncu Melikeadiguzell gönlüm kızdan yana ama erkek olacak gibi geliyor 😂sağlıklı olsun inşallah 😍 senin bir tahminin var mı?
Melikeadiguzell Happyturuncu Ben kız hissediyorum ama gönlüm ikisinden yana ilk çocuğum olacağı için🥰yani fark etmez sağlıklı doğsunlar da inşallah🌸
Rukiye_kelce Cnskrdmr canım gaz bence o. Ben şuan 9+2 deyim ama 6 - 7 haftalıkken benimde öyleydi şuan normale döndü.😊😊
Cnskrdmr Bu sene sanki erkek bebek senesi gibi tanıdığım kim varsa hamile olan hep erkek bebek bekliyor
Sinemdmrcoglu Bsraao katılıyorum bıde bebegım de var çok zorlanıyorum hanı Mayıs gelse gerısı gelır dıye avutuyorum kndımı 🤦♀️
nurokur Ben de 8+1 deyim 💘 Nadiren bulantı yaşıyorum çok şükür ama demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri mide ve bağırsaklardaki yan etkilerini yaşıyorum 😪
Sinemdmrcoglu mavipinokyo ahhhh o kusmalar ılk hamılelıgımde hergun serum serum 10kılo vermıstım sımdı sadece ögurme var ıns böyle olur