Bsraao EneshaCh benim kesemde yamukluk var buda düşük tehlikesj oluyor bazen de kesede kanama görüyor doktor o da düşük tehlikesi canım bildiğim kadariyla
EneshaCh Bsraao çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tehlikeye atlatıp güzelce hamileliğinizi yaşarsınız . Cevabınız İcin de teşekkür ederim
Irmakayla Seyda652 herkes insalllah sağlıkla kucağımıza alırız bende 8+6olduk riskli benimde 6. Haftamdan beri yatıyorum şükür yinede halsizlik hazımsızlık uykusuzluk bulantı tiskinde hamileliğin dibine vurms haldeyim 🤗doktorum 9 ağustos diyor nasipse insallah
Cnskrdmr EneshaCh ben. Gerçekten öyle bir şiş ki elimle dokunduğumda içeri bile girmiyor parmağım. Şimdi böyleysek 5 aylıkken nasıl olacak acaba. Şimdiden hamile gibi görünüyorum herkes soruyor bi de minyonum ben
September_ EneshaCh özellikle akşamları daha çok şişiyor sabah biraz geçiyor benim de gaz şişkinliği olabilir belki
Cnskrdmr Ben de 7. Haftadayım. Doktor 10 ve 12 hafta aralığında belli olur sıkıntı olup olmadığı en çok o haftalarda kayıplar oluyor dedi. Hiç zaman geçmiyor. Hep bir korku var içimde
Rukiye_kelce Cnskrdmr canım gaz bence o. Ben şuan 9+2 deyim ama 6 - 7 haftalıkken benimde öyleydi şuan normale döndü.😊😊
Melikeadiguzell September_ Aynen yakınız😊Evet eskisi gibi olmasa da devam ediyo hala kusma eşliğinde ve halsizlik var sizin nasıl gidiyor ?
September_ Melikeadiguzell benim de aynı valla hiç azalmadı belirtiler bir an önce eski enerjime kavuşmak istiyorum ☺️
ozlem3333 -Cansu- masallah 🥰benım bulantı var aralıklarla fakat baş dönmem cok oluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah 🥰🙏
Gulsumaya Bsraao inşallah senin icin de herşey güzel olur. Rabbim miniklerimizi sağ salim bize kavuştursun inşallah 🙇♀️🙇♀️
Seyda652 Rabbim bize ve bebeklerimize saglık versin hayırlısı neyse o olsun inşallah bebeklerimizide sag salim zamanınds kucaklarımıza alıcaz