HaticecitaH Fatma_7 çok şükür uyuyorum uyuyunca hissetmiyorum inşallah siz de uyuyabilirsiniz 🙏🏻 İlk gebeliğiniz mi
Ahududunun-annesi Icot 7+2 yim bende. Kese yanında kanlanma yok ama geçen hafta kanamam oldu. 3 hafta vajinal fitil olarak progestan kullanacağım. 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Ama ben yatıyorum hep. İşe de gitmiyorum riske atamadım. Önce bebek dedim
Icot Ahududunun-annesi iyi yapmışsınız izin almakla. Kanama olunca risk daha büyük tabi dikkat edin inş sorun olmaz 🤲🏻
Ahududunun-annesi Mucizem_0652 ya kasık ağrısı sizde de mi var? Bende de çok kasık ağrısı oluyor. Bu normal bir durum mu? 2 hafta sonra kontrolde soracağım doktora
Mucizem_0652 Ahududunun-annesi Doktorum normal olabilir çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bana
Ahududunun-annesi Icot benim kanamam oldu, o gün kullandırmaya başladı. 3 hafta boyunca kullanacağım kanama olsa da olmasa da.
Icot Ahududunun-annesi anladım teşekkür ederim kanama olmadı diye başla demedi var bir bildiği demek :/ kanama olmadan da kullananlar da var o yüzden kafam karıştı.
HaticecitaH Fatma_7 Allah’ım hayırlı saatlerde bir avazda kurtarır inşallah hepimizi ümid ediyorum ki 12. Haftadan sonra geçer yaşadığımız sıkıntılar
Ahududunun-annesi Kızlar alakasız ama şimdi e nabıza baktım bana aşı çıkmış. Ama hamileler olmuyordu sanki. Sizde durum nedir?Ben gebeliğe dair henüz aile hekimine bildirimde de bulunmadım. Benim mi yapmam lazım bunu yoksa hastaneden otomatik mi düşüyor?
Zeynep228 Bsraao allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım dua ederim senin için❤️ Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.Sürekli dinlen dikkat et kendine
Bsraao Zeynep228 çok teşekkür ederim. Lavaboya gitmek için kalkıyorum sadece canım başka hiç kalkmiyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bsraao ZeynAnk evet canım her gün gitsekte olacaginda herşey oluyor şu an bı mide bulantısı bile beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam . Birbirimize dua etmekten başka çaremiz yok tekrar doktora ne zaman gideceksin