Kubra1643 Bsraao Ben de 10+ 3teyim 5 kilo verdim bulanti, uyku hali tam gaz devam. Aslan burcu bebişler mi doğuracağız bakalim :) sıcak biraz bunaltabilir belki ama her şey güzel olsun hepimiz için diyelim :)
Mucizem_0652 7+3 günlüğüz bulantı baş ağrısı halsizlik bu hafta böyle ilerliyoruz 7 haftaya girer girmez başladı belirtilerimiz 6. Haftaya kadar sadace kasık ağrısı vardı
Ahududunun-annesi Mucizem_0652 ya kasık ağrısı sizde de mi var? Bende de çok kasık ağrısı oluyor. Bu normal bir durum mu? 2 hafta sonra kontrolde soracağım doktora
Bsraao Zeynep228 hissediyorum ama umitlenmiyirum. Benim yüksek düşük riskim var kesen bozulabilir her an daha önce de 3 kaybim var o yüzden çok umitlenmek istemiyorum canım Allah elimize sağa salim almayı nasip eder inşallah helimize
Zeynep228 Bsraao allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım dua ederim senin için❤️ Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.Sürekli dinlen dikkat et kendine
HaticecitaH Fatma_7 çok şükür uyuyorum uyuyunca hissetmiyorum inşallah siz de uyuyabilirsiniz 🙏🏻 İlk gebeliğiniz mi
Ahududunun-annesi Icot 7+2 yim bende. Kese yanında kanlanma yok ama geçen hafta kanamam oldu. 3 hafta vajinal fitil olarak progestan kullanacağım. 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Ama ben yatıyorum hep. İşe de gitmiyorum riske atamadım. Önce bebek dedim
Icot Ahududunun-annesi iyi yapmışsınız izin almakla. Kanama olunca risk daha büyük tabi dikkat edin inş sorun olmaz 🤲🏻
Mucizem_0652 Ahududunun-annesi Doktorum normal olabilir çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bana
Ahududunun-annesi Icot benim kanamam oldu, o gün kullandırmaya başladı. 3 hafta boyunca kullanacağım kanama olsa da olmasa da.
Icot Ahududunun-annesi anladım teşekkür ederim kanama olmadı diye başla demedi var bir bildiği demek :/ kanama olmadan da kullananlar da var o yüzden kafam karıştı.
HaticecitaH Fatma_7 Allah’ım hayırlı saatlerde bir avazda kurtarır inşallah hepimizi ümid ediyorum ki 12. Haftadan sonra geçer yaşadığımız sıkıntılar
Ahududunun-annesi Kızlar alakasız ama şimdi e nabıza baktım bana aşı çıkmış. Ama hamileler olmuyordu sanki. Sizde durum nedir?Ben gebeliğe dair henüz aile hekimine bildirimde de bulunmadım. Benim mi yapmam lazım bunu yoksa hastaneden otomatik mi düşüyor?