Angelsmom29 Hatice4446 alıştı benim bünyem etkilemiyor artık beni evladıma sağ salim kavuşayım da bu sefer her agrıyo çekmeye razıyım ben
Happymother3 Hatice4446 aylardır cekıyorum halaaa devamm 😭 bacagını kendıne cek bırak egzersız bıraz ıyı gelıyor
Alyamm_ Hatice4446 Valla her kontrolüm de soruyorum ama normal diyor doktorum ilk bebeğimde düşük riskim vardı hiç ağrım yoktu kanamam olmuştu ilk 3 ay bunda da hep ağrım var hele belim kopuyor sanki 🤦🏻♀️
Hatice4446 Alyamm_ bende soruyorum bi skntı yok diyor ama biraz fazla ayakta kalayım benimde bel ağrım fena
Alyamm_ Hatice4446 Evet ikinci gebeliğim canım ama planlı bir gebelik değildi sürpriz oldu yoksa çok erkendi benim için 🙈 24 yaşındayım
Beyzasrvn Angelsmom29 Bana da kiza benziyor dediler .Sonra göstermedi. Bacaklarını çok sıkıyor erkek bebek sıkamaz dediler. Meğer inatçı bir oglusum olucakmis🤭 Kimse bilemedi
Angelsmom29 Beyzasrvn ne yazık ki 13 haftada ac gittim durmadı bebiş doktor bakamadı o yüzden ense kalınlığını bile zor ölçtü 🤭bizim ki ac kalınca oynuyor sanırım
Beyzasrvn Angelsmom29 Açım aç diyerek vuruyor :) Bence erkek benim bebeğim de 13 haftada çok oynuyordu 17. Haftada gösterdi erkek oluyor insallah
Angelsmom29 Beyzasrvn hiç bilmiyorum ki bakalım belli olacak 17 haftada hayırlısı neyse o olsun aslında erkek hissetmiştim ama doktor kıza benziyor deyince birsey diyemedim hayırlısı olsun bakalım 🥰 🤲
Alyamm_ Hatice4446 Maşallah prenses’ e belim ağrıyor dedikçe herkes erkek bebekte çok bel ağrır diyorlar ne alakaysa işte gelde anlat 🤭