Busracobann Hatice4446 bende de var canım yarın gidicem hastaneye bakalım ne diyecek cinsiyeti de ogrencem inşallah
Angelsmom29 Hatice4446 15+4 haftalık hamıleyım en başından bugune kadar kasık agrısı hiç olmamıştı iki gündür ara ara sızlama batmalar olmuştu cok şükür şu an iyiyim sanırım artık başlıyor agrılar rahim büyüdükçe
noktaninannesi Bende 16 haftamdayım 2 3 gün bir karın ağrısı yaşadım daha doğrusu kasık ağrısı ama sonra geçti şimdi iyiyim şükür
Busracobann Hatice4446 12 hafta da gittim en son daha küçük dedi 14 de devlete kontrole gittim tersti bakalım yarın gösterecek mi
Angelsmom29 Hatice4446 bende geçti su an o agrı yok günde de en az 2 bucuk litre su içiyorum öyle idrarda yanma ağrım falan da yok
Angelsmom29 Hatice4446 aslında içmeniz lazım su cok önemli gebelikte ne yazık ki belli değil 13 te gittim doktor kızı andırıyor ama kesin değil değişebilir 17 de tekrardan bakalım dedi 10 gün sonra tekrardan gideceğim bakalım belli olur hayırlısıyla inşallah 🤲 🥰
Beyzasrvn Angelsmom29 Bana da kiza benziyor dediler .Sonra göstermedi. Bacaklarını çok sıkıyor erkek bebek sıkamaz dediler. Meğer inatçı bir oglusum olucakmis🤭 Kimse bilemedi
Angelsmom29 Hatice4446 yok 3. İlk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 11 ay önce kaybettim rabbim inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder 🤲
Hatice4446 Angelsmom29 Rabbimm kucağınızda koysun inşallah bunlar da bize bi imtihan 😞 inşallah sağ Salim alırız kucağımıza
Angelsmom29 Hatice4446 öyle canım hersey Allahtan hersey bir imtihan rabbim gecenlerden eylesin inşallah tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah 🤲
Hatice4446 Angelsmom29 bende ilk gebeliğim ilk haftalar da kanama lekelenme yaşadım progestan kullanıyorum doktor tutunma kanaması dedi ama yine de tedbir alıyoruz
Angelsmom29 Hatice4446 benim de bu gebeliğimde 5 hafta 7 hafta arası baya yogun kanamam oldu lekelenmeyle devam etti sonra cok şükür 7 haftada bitti 6 gün hastanede yatmıştım bende hala da progestan kullanıyorum