SutlacimiYedimmiBen bende de ayni sorun 😂 sezaryenden cok korkuyorum. Normal olsa daha iyi diyorum herkes bana garip garip bakiyor 😂
Bi tek ben mi korkuyorum sezeryandan😬
Gamizz böyle mecburi durumlarda tabi sezeryan olur elden bisey gelmez tamamen bebegime bağlı olucak doğum seklide. Bi doğum hikayesinde okudum karnındaki pıhtı çıksın diye bayağı bi bastrmislar dikişli yere korktum dogrusu
Babyy1S tamamen bebege bağlı şuan benimki
Dmllll ic sesim olmuşsun resmen🌸
HemsireAnne01 ahh aynen öyle ya banada garip garip bakıyorlar ben olsam hemen girer sezeryan cikarim diyorlar bilmiyorlarki korkuyorum
SutlacimiYedimmiBen aynen benim icinde daha zor.. herseye anlayisim vardir her dogum farketmeksizin kabulümdür. Ama cok korkuyorum ya insallha bu seferde normal nasip olur. Insallah seninde hersey gönlüne göre olur ve bebegini saglicakla kucagina alirsin :))
SutlacimiYedimmiBen benim ilk doğumum olcak bende normalden acayip korkuyorum hem sezeryan çok kolaymiş
HemsireAnne01 ınsllh her anne sağlıkla alsın kucagina🤲
HemsireAnne01 ikinci gebelik mi
[silindi]
Kople doğumdan korkuyorum 🤦♀️🤦♀️🙈
minik_kalbim hiç inanmıyorum açıkçası normalden daha zordur bnce kat kat kesiliyorsun sonrası dikislerine bastiriyorlar gaz cikarmasi ilk yurumesi falan allh yardımcısı olsun sezeryan olanlara zor gercekten
HemsireAnne01 ilki kaç yaşında cinsiyeti bellimi kaç haftalık 😊
[silindi] 😁😀 tartıp bictiginde hangiisi kafana yatıyor
[silindi]
SutlacimiYedimmiBen ikisi de zor 🙈😂 normal doğumda çabuk toplaniyorsun o kadar 😂
SutlacimiYedimmiBen bende normalden çok sezaryenden korkuyorum adı üstünde ameliyat 😭 ama hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kavuşalım da ♥️
[silindi] evet öyle bakalım senin bebek nasl gelmeyi isteyecek kaç haftalik😊
Bende sezeryan olmaktan çok korkuyorum insan bile isteye neden kendini ameliyat ettirir hiç anlamıyorum tabi ki zorunlu durumlar için iyi ki var 🙏🏻ama mecburi olmadığı sürece herkes normal doğuma yönlendirilmeli bence ama etrafımızdan o kadar etkileniyoruz ki hep bi kötü anlatılıyor korkutuluyor normal doğum 😔oysa ki anne ve bebek için en güzel en sağlıklı olanı inşallah bende normal doğum yapmak istiyorum bakalım bu bebeğimin de kararı ve desteği ile olacak tabi ki 🙏🏻☺️
SutlacimiYedimmiBen o anlık birşey oluyor abartıldığı kadar acımıyor
Beyra0212 tabi basta hayrlisi neyse o tabi daha önce hiç ameliyet olmadım bnde