Fatmamuduk vuslat90 Ayy hastaneyi bi gör tıklım tıklımdı ben nst için gitmiştim Süleyman bey huylandırıyorsun bekle ultrasona alıcam dedi bekle Allah bekle 12 de kapandı tüm hastane yukarı çıkıp bilgi alamadım çarşamba gidicem tekrar 🤦🏼♀️😬
Fatmamuduk vuslat90 Beni huylandırıyorsun dedi 😂 nst çok düz çıktı hareket azlığı da vardı bizim bebekte o yüzden endişelendik biraz ama bişey yokmuş şükür ☺️ Ayy bi gör hem dolu hem insanlar sabırsız 🤦🏼♀️
vuslat90 Fatmamuduk ay iyi adam yaaa bebegin iyi olduğunu birsey demeden mutlulugundan anlıyorsun olumsuz durumda da hiç kötü konuşmuyor sagolsun aman iyi olsun bebegin canim insanları zaten hiç sorma adam yine iyi sabrediyor 😁
Fatmamuduk vuslat90 Ben o adama şeker doktor diyordum bi ara 😂 Allah razı olsun benim derdime derman o oldu ☺️ şimdi şafak sayıyoruz çarşamba günü doğum için gün alıcaz artık ☺️🙏🏻
Buseninannesi_21 Ya peki hiç antakyaya arastirmaya gideniniz var mi acaba bende palmiyeye gidiyorum kontrole normalde ama riskli cikti gebeligim arastirma hakkinda soru soracaktim.
vuslat90 Buseninannesi_21 ben detaylı ultrason için gitmiştim oraya arif hoca var onu çok övüyorlar isterseniz ona gidin
vuslat90 Fatmamuduk gerçekten seker gibi👌😊 ay az kalmış sağlıkla al insallah yaaa cati muayenesini kendisi de yapti mi?
Buseninannesi_21 vuslat90 Aynen onu soracaktim canim detayli nasıl iyi görüntülüyormu cd veriyorlar mi diye? Bende o perinatologa randevu aldim da.
Fatmamuduk vuslat90 Yok canım yaptırmadım, normal doğum görünmüyor bizde, eğer sancılarım başlasaydı yapacaktı
Tugce11 vuslat90 çatı muayenesi süleyman bey yapmıyor eğer bebek 4 kilo üzeri değilse yapmıyorum demişti bana yapmadı yani
Fatmamuduk vuslat90 Hiç bişey soramadım işte 😖😁 Çok kalabalıktı çarşamba sorucam inşallah 😂 Farkettim ama bende herkes için heyecanlıydım o yüzden anlıyorum seni, sıra bana gelince bir tuhaf oluyormuş insan 😂
vuslat90 Buseninannesi_21 ben arif hocaya randevu bulamadım olduğu gunde ben musaot değilim gittigim profesor sadece rapor verdi bana ama detaylı ultrasonundan memnun kaldım cok güzel baktı bir baktığı yere 2 defa bakti
vuslat90 Fatmamuduk degilmi gerçekten öyle oluyor sanki ben doguracakmisim gibi😁 doğum ücretleri de almış başını gidiyor
Fatmamuduk vuslat90 Aynen öyle 😂 Yaa hiç sorma 😖 geçen sene bu zamanlar 2000e doğum yapanlar var şimdi 3000ü gözden çıkar diyorlar 🤦🏼♀️
Buseninannesi_21 vuslat90 çok tesekkur ederim gercekten öğrendiğim iyi oldu Allah razi olsun kusura bakmayin cok soru sordum. 😇
vuslat90 Fatmamuduk gerçekten öyle dogumda ve doğum sonrasında nasil muamele ediyorlar ben bunu da çok düşünüyorum
vuslat90 Buseninannesi_21 rica ederim sizden de Allah razı olsun ne demek tabiki sorabilirsiniz palmiye de kime gidiyorsunuz umarım büyük bir riskiniz yoktur