vuslat90 Tugce11 bende 26 haftalik olacağım yarin ben ikinanamam doğuramam da ya icimde kalırsa diyorum 🤣🤣🤣🤣 yani bebeğim nefessiz kalırsa falan
vuslat90 Fatmamuduk gerçekten öyle dogumda ve doğum sonrasında nasil muamele ediyorlar ben bunu da çok düşünüyorum
Fatmamuduk vuslat90 Çok iyi dediler, benim arkadaşım fotoğraf istiyordu ilk anlar için bebekle hemşireler çekmiş ☺️
Tugce11 vuslat90 hahahah allah iyiliğini versin 😂😂 hiç olur mu öyle şey önce allah sonra doktor yardımcımız olur inşallah 🙏🏻
vuslat90 Buseninannesi_21 rica ederim sizden de Allah razı olsun ne demek tabiki sorabilirsiniz palmiye de kime gidiyorsunuz umarım büyük bir riskiniz yoktur
vuslat90 Tugce11 🤣 bu düşünceme kendim de çok gülüyorum aynen canim önce Allah sonra doktor ki cok güveniyorum Süleyman beye insallah dogumda da memnun kalırım
Tugce11 vuslat90 inşallah tanıdıklarımdan gidenlerin hepsi memnun kaldılar çok minnoş bi adam zaten😄 şu ana kadar pişman olmadım
vuslat90 Fatmamuduk soğuk oluyor ama ev sıcak olduğu için o kadar etkilemiyor rüzgarda çok sıkıntı oluyor çatılar uçuyor falan😊 denizciler çok güzel halamlar orada oturuyorlar