vuslat90 Fatmamuduk gerçekten seker gibi👌😊 ay az kalmış sağlıkla al insallah yaaa cati muayenesini kendisi de yapti mi?
Fatmamuduk vuslat90 Yok canım yaptırmadım, normal doğum görünmüyor bizde, eğer sancılarım başlasaydı yapacaktı
Tugce11 vuslat90 çatı muayenesi süleyman bey yapmıyor eğer bebek 4 kilo üzeri değilse yapmıyorum demişti bana yapmadı yani
Fatmamuduk vuslat90 Hiç bişey soramadım işte 😖😁 Çok kalabalıktı çarşamba sorucam inşallah 😂 Farkettim ama bende herkes için heyecanlıydım o yüzden anlıyorum seni, sıra bana gelince bir tuhaf oluyormuş insan 😂
Buseninannesi_21 vuslat90 Aynen onu soracaktim canim detayli nasıl iyi görüntülüyormu cd veriyorlar mi diye? Bende o perinatologa randevu aldim da.
vuslat90 Buseninannesi_21 ben arif hocaya randevu bulamadım olduğu gunde ben musaot değilim gittigim profesor sadece rapor verdi bana ama detaylı ultrasonundan memnun kaldım cok güzel baktı bir baktığı yere 2 defa bakti
vuslat90 Fatmamuduk degilmi gerçekten öyle oluyor sanki ben doguracakmisim gibi😁 doğum ücretleri de almış başını gidiyor
Fatmamuduk vuslat90 Aynen öyle 😂 Yaa hiç sorma 😖 geçen sene bu zamanlar 2000e doğum yapanlar var şimdi 3000ü gözden çıkar diyorlar 🤦🏼♀️
Buseninannesi_21 vuslat90 çok tesekkur ederim gercekten öğrendiğim iyi oldu Allah razi olsun kusura bakmayin cok soru sordum. 😇
vuslat90 Fatmamuduk gerçekten öyle dogumda ve doğum sonrasında nasil muamele ediyorlar ben bunu da çok düşünüyorum
vuslat90 Buseninannesi_21 rica ederim sizden de Allah razı olsun ne demek tabiki sorabilirsiniz palmiye de kime gidiyorsunuz umarım büyük bir riskiniz yoktur
vuslat90 Tugce11 bende 26 haftalik olacağım yarin ben ikinanamam doğuramam da ya icimde kalırsa diyorum 🤣🤣🤣🤣 yani bebeğim nefessiz kalırsa falan
Fatmamuduk vuslat90 Çok iyi dediler, benim arkadaşım fotoğraf istiyordu ilk anlar için bebekle hemşireler çekmiş ☺️
Tugce11 vuslat90 hahahah allah iyiliğini versin 😂😂 hiç olur mu öyle şey önce allah sonra doktor yardımcımız olur inşallah 🙏🏻
vuslat90 Tugce11 🤣 bu düşünceme kendim de çok gülüyorum aynen canim önce Allah sonra doktor ki cok güveniyorum Süleyman beye insallah dogumda da memnun kalırım
Tugce11 vuslat90 inşallah tanıdıklarımdan gidenlerin hepsi memnun kaldılar çok minnoş bi adam zaten😄 şu ana kadar pişman olmadım