Fatmamuduk vuslat90 normal doğum 2800 olmuş sezaryen de 3000 benim eşimin indirimiyle 2700fslsn sanırım Sezeryan 🤦🏼♀️ işte eş indiriminin de sanırım yüzdesi düşmüş %20ydi bizim indirim hakkımız %10 olmuş
vuslat90 Fatmamuduk baya uçmuş fiyatlar sezeryan isteğe göre sanırım Süleyman bey sizin.dogum için ne diyor herzaman normalden yanami
vuslat90 Sedagll Süleyman bey sizin için iyi bir seçim kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti benimde kiz bu arada
denizanasi1 Bende Kemal Kılıç’a gidiyorum, herşeye zam gelmiş valla. Benden de kan tahlili falan istedi doktor, sağlık ocağında ücretsiz yaptırıp sonuçları doktora götürecem😀 inşallah gıcık olmaz bana
Fatmamuduk vuslat90 Aynen sezaryen isteğe bağlı. Süleyman bey bana en başından beri normal diyor yaparsın diyor ama sanırım ben korkuyorum biraz yani bu korkum şekerim olmasından kaynaklı bir daha ki gidişim de 31 haftalık olucam bebek normal gelişimine devam ederse normal denemek istiyorum
vuslat90 Fatmamuduk cok iyi ben dogum konusunu hic konuşmadık kendisi ile saat kaç olursa olsun doğuma kendisi giriyor değil mi