hazal1991 Sedagll 120 TL yanlış bilmiyorsam biz eşimin indirimden kaynaklı 110 ödüyoruz ama 120 küsürdü diye hatırlıyorum.
Esra_kaya Sedagll evet 135 lira kan idrar tahlili 20 tl aldilar ilk ama sonra yine kan idrar aldilar 110 tl neden oyle oldu bilmiyorum
Fatmamuduk Sedagll 135lira canım muayene başına ama hastane ile eşinin ya da senin çalıştığın yerin anlaşması var ise 111-117tl arası bişey oluyor
sweetbaby1 Sedagll canım ben gidiyorum bildiğim kadarıyla 135 tl. Ayşegül özyapı alper doktorum çok memnunum tavsiye ederim
vuslat90 Fatmamuduk hayırlısı ile kurtulursun insallah Süleyman hocanın hastası idin değil mi? Onu baba şiddetle tavsiye eden sizdiniz sanırım
Tugce11 Esra_kaya bende dün tahlil verdim 15 tl aldılar bundan önceki tahliller hep 100 küsür ödemiştik sorduk bazen böyle çıkıyor ödeme dedi kadın
Fatmamuduk vuslat90 normal doğum 2800 olmuş sezaryen de 3000 benim eşimin indirimiyle 2700fslsn sanırım Sezeryan 🤦🏼♀️ işte eş indiriminin de sanırım yüzdesi düşmüş %20ydi bizim indirim hakkımız %10 olmuş