vuslat90 Fatmamuduk hayırlısı ile kurtulursun insallah Süleyman hocanın hastası idin değil mi? Onu baba şiddetle tavsiye eden sizdiniz sanırım
Esra_kaya Sedagll evet 135 lira kan idrar tahlili 20 tl aldilar ilk ama sonra yine kan idrar aldilar 110 tl neden oyle oldu bilmiyorum
Tugce11 Esra_kaya bende dün tahlil verdim 15 tl aldılar bundan önceki tahliller hep 100 küsür ödemiştik sorduk bazen böyle çıkıyor ödeme dedi kadın
Fatmamuduk vuslat90 normal doğum 2800 olmuş sezaryen de 3000 benim eşimin indirimiyle 2700fslsn sanırım Sezeryan 🤦🏼♀️ işte eş indiriminin de sanırım yüzdesi düşmüş %20ydi bizim indirim hakkımız %10 olmuş
vuslat90 Esra_kaya ben bundan önceki hamileliğimde ona gitmiştim ilk hafta iyiydi daha sonra umursamaz tavırları başladı kontrol diye çağırmıştı gittiğimde basindan gönderdi hic ilgilenmedi ben size palmiye de Süleyman arslanın öneririm
vuslat90 Fatmamuduk baya uçmuş fiyatlar sezeryan isteğe göre sanırım Süleyman bey sizin.dogum için ne diyor herzaman normalden yanami
vuslat90 Sedagll Süleyman bey sizin için iyi bir seçim kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti benimde kiz bu arada
denizanasi1 Bende Kemal Kılıç’a gidiyorum, herşeye zam gelmiş valla. Benden de kan tahlili falan istedi doktor, sağlık ocağında ücretsiz yaptırıp sonuçları doktora götürecem😀 inşallah gıcık olmaz bana